Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Personligt legetøj med navn eller foto på

Leder du efter sjove gaver til børn? Vore personlige kortspil, tøjdyr og puslespil vil med garanti gøre børnene glade og holde dem beskæftiget. Du kan også overraske børnene med gaver, som de både får glæde og gavn af - et personligt penalhus med navn på, et penalhus med deres foto på, eller en spændende sparegris at spare gysserne i. Et andet sjovt tip, er at købe matchende forklæder til dig og din lille mesterkok.
Mere Mindre

Gaver der gør børnene glade!

Vælg mellem kreative og sjove ting og legetøj, der kan leges med af børn i alle aldre og med forskellige interesser. Find en gave, der både gør børnene glade, og som de desuden har gavn af. Giv et puslespil, huskespil eller et sødt plysdyr væk! Eller en personlig t-shirt med deres navn på eller en trøje med yndlingsdyret på! Til børn der er startet i skole, passer det perfekt med et penalhus for at samle alle blyanter eller en notesbog at bruge til timerne.
Mere Mindre

Søde og personlige gaver til babyen

Fejr babyens fødselsdag, dåb eller navngivning med personlige og søde gaver. Væg en gave, der både er flot og som vil blive brugt, som et gavesæt med håndklæder eller et nyt blødt plysdyr der får babyen til at føle sig tilfreds og tryg.
Mere Mindre

Planlæg børnefødselsdagen!

Når du planlægger en fødselsdagsfest for børn, er det virkelig et kunststykke at gøre dagen mindeværdig, sjov og afslappet men samtidig fyldt med aktiviteter for børnene. Men det behøver ikke at være så svært. Vi har masser med sjove og flotte produkter, der passer perfekt, når du vil fejre dit barns særlige dag. Skab nemt pynt som dækkeservietter, pynteklistermærker på servietterne, vimpler og søde små slikposer, du kan fylde med valgfrit indhold og dele ud til alle børnene til fødselsdagen. Lad dine gæster skrive en personlig besked til fødselsdagsbarnet i deres egen gæstebog, og behold den som et minde fra dagen.
Mere Mindre

Vent...