kr. 89,00

Håndtaskekrog

Lav en håndtaskekrog
Kan foldes sammen, så den er nem at opbevare og have med
Lav en håndtaskekrog
Kan foldes sammen, så den er nem at opbevare og have med
  • Fotoet øverst kan altid ses, når du bruger krogen
  • Kan foldes sammen, så den er nem at opbevare og have med
  • Solid holdestyrke med skridsikker gummibund
  • Fremstillet af skinnende metal
  • Giver tryghed, når du er ude på café eller lignende
  • Produktmål: 4,4 cm (højde) x 4,4 cm (bredde) x 0,7 cm (dybde)

Lad aldrig din taske ude af syne

Smartphotos unikke taskekrog med foto giver dig tryghed, når du er ude på café, restaurant eller på kontoret. En taskekrog (også kaldet en taskeholder) er praktisk, nem at folde sammen og lige til at putte i håndtasken. Samtidig er ingen tvivl om, at det er mere hygiejnisk at bruge en taskekrog end at sætte din taske på et beskidt gulv. Du undgår også at bringe uvelkomne bakterier med hjem til familien.

Fordelene ved en taskeholder til bordet er ikke til at overse, og vi giver dig nu den enestående mulighed for at få printet et personligt billede på taskeholderen.

En krog til håndtasken er både praktisk og smart. Den giver dig nem adgang til din håndtaske på jobbet og gør det nemt at passe på tasken i byen. Sæt ganske enkelt tasken fast på et bord, et armlæn eller på badeværelsesvasken. Så undgår du, at din taske bliver beskidt – eller bliver væk. Du kan også hænge en indkøbspose eller en paraply på denne personlige håndtaskekrog med foto, så dine ting ikke skal stå på gulvet, og så du har dem tæt på dig.

Taskekrog med personligt foto
Smartphotos nemme designprogram gør det muligt at lave din helt egen taskeholder til bordet. Det er super smart: Du uploader blot dit billede her på siden, og så ryger dit design af sted til print på holderen. En taskekrog er også den perfekte gave til mors dag eller som fødselsdagsgave. Få trykt et foto af familien, så bliver hun glad, hver gang hun hænger sin dametaske på krogen. Lav din egen håndtaskekrog i dag, så sender vi den hurtigst muligt. Altid 100% tilfredshedsgaranti.

Levering

Vore produkter leveres altid i en beskyttende emballage med tydelig information om forsendelsen.

1

Bestilt i dag?

Ja
2

Sendt

22-10-2019
3

Anslået leveringsdato*

on 30-10-2019
4

Fragtomkostninger fra

kr. 44,00

*Forventet dato. Datoen kan variere ved ordrer med flere, forskellige produkter.