Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

smartgaranti

Trin 1

Send en e-mail til kundeservice (kundeservice@smartphoto.dk) med dit bestillingsnummer og skriv smartgaranti i emnelinjen - så når din sag til rette sted med det samme.
Mere Mindre

Trin 2

Indtast i din mail, hvilket fotoprodukt du vil omdanne (det går hurtigere, hvis du allerede i denne email klart beskriver, hvad der er sket, og medsender optagelser, der viser, hvad du beskriver i denne). Hvis der for eksempel er en stavefejl i din invitation, så vedlæg et billede, hvor stavefejlen er synlig.
Mere Mindre
Trin 2

Trin 3

Som svar på din mail vil kundeservice give dig enkle instruktioner om, hvordan du bruger vores Smartgaranti. Følg disse instruktioner og gå tilbage til kundeservice.
Mere Mindre
Trin 3

Trin 4

Hvis du har fulgt vejledningen, bekræfter kundeservice, at du kan genoprette din ordre. Husk, at du skal rette fejlen, før du bestiller på nyt. Vigtigt: Vent altid på kundeservicebekræftelse, inden du genbestiller.
Mere Mindre
Trin 4

Hvilke produkter gælder smartgarantien for?

Smartgarantien gælder for alle fotobøger, alle kalendere og kalenderbøger, alle fotokort, fotogaver, samt lærred og vægdekoration (herunder lærred, træ, aluminium, akryl og plakater). Garantien dækker fejl i tekster, fotos og designvalg. For mere information om regler og undtagelser fra smartgaranti, læs venligst vilkår og betingelser *. Hvis du ikke er tilfreds med farvegengivelsen, printet på dit foto eller dit produkt, behandles dette som en klage, og i så fald kontakter du også kundeservice.
Mere Mindre
Hvilke produkter gælder smartgarantien for?

3 supertips som sparer dig masser af tid! - sådan undgår du simple fejl, når du afgiver din bestilling.

1. Forhandsgransk altid dit produkt! Når du skaber dit produkt, er der forhåndsgranskning på alle fotoprodukter. Tag dig tid til at gennemse dit produkt igen, inden du sender din ordre.
2. Hold dig inden for den stiplede linje Når du skaber dit produkt, er det område, der følger med produktet, markeret med en stiplet linje. Det gælder for eksempel for lærredstryk. Kontroller altid, at det vigtigste i dit billede ligger inden for de stiplede linjer/rammer, og flyt/indstil dit billede så det, du vil have med på billedet, er inde. Hvis du vil være helt sikker på, at hele billedet kommer med, kan du tilføje en lille margen.
3. Korrekturlæs dine tekster Læs venligst alle dine tekster omhyggeligt igennem for at undgå stavefejl. Hvis du har muligheden, bedes du bede andre om at gennemse teksterne.
Mere Mindre
3 supertips som sparer dig masser af tid! - sådan undgår du simple fejl, når du afgiver din bestilling.

Kontakt os & FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål og svar
Mere Mindre

Vent...