Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Visitkort med billede
Visitkort med billede
Visitkort med billede
Visitkort med billede
Visitkort med billede
Visitkort med billede
Visitkort med billede
Visitkort med billede

Visitkortet er et vigtigt netværksredskab

Når du ønsker at gøre et professionelt indtryk, er et visitkort med billede et af de vigtigste netværksredskaber. De åbner døren for en snak og sikrer, at din potentielle samarbejdspartner altid har dine kontaktoplysninger.
Hos smartphoto tilbyder vi et moderne, attraktivt design, som er nemt at gøre personligt og sikrer, at du og din virksomhed huskes. Du kan lave visitkort i et liggende eller stående format, og du vælger selv, om du vil designe visitkort med farver, eller om det skal være simpelt. Du kan designe det i dine professionelle farver og i det rette design, så det spiller sammen med dine andre professionelle materialer.
Design og lav dine visitkort hos smartphoto for at gøre et positivt og professionelt indtryk.
  • Vælg mellem forskellige designs, og personliggør med tekst og/eller foto
  • Kvalitetsfinish
  • Bringer glæde
1

Vælg format

Visitkort Liggende - 50 stk

8,5 5,5 cm

kr. 269,00

Visitkort Stående - 50 stk

5,5 8,5 cm

kr. 269,00

Afslut de tidligere trin først
Afslut de tidligere trin først
Udfyld de tidligere muligheder først

Levering

fra 6 dage pris fra kr. 39,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

Unikke og personlige visitkort, der fanger blikket

Lav elegante visitkort med foto og tekst hos smartphoto. Visitkortene kommer i pakker med 50 stk. og har en mat og flot overflade. Lav unikke og personlige visitkort, fanger blikket. Et personligt visitkort med billede giver en visuel og fysisk relation til modtageren, hvilket kan være indgangen til et godt samarbejde. Når du har givet et unikt og professionelt visitkort, kan modtageren nemt komme i kontakt med dig, når behovet opstår.

Lav visitkort med et professionelt udtryk

Et visitkort tilpasset med billeder og udførlig tekst efterlader et professionelt indtryk hos modtageren. Når de rette informationer er til stede på visitkortet, vil modtageren altid have muligheden for at kontakte dig, så snart behovet eller nysgerrigheden opstår. Sørg for at have de rette kontaktoplysninger til dig på visitkortet, og vælg et design til dit visitkort, der er en videreførsel af dit brand og udstråler professionalisme.

Design visitkort med garanti

Hos smartphoto har vi en garanti, vi kalder for smartgaranti. Det betyder, at hvis du oplever fejl på dine visitkort, eller du ikke er 100% tilfreds, kan du sende en mail til kundeservice med dit ordrenummer, skriver “smartgaranti” i emnefeltet, så bliver din sag oprettet med det samme, så vi hurtigt kan finde en løsning til dig. Vedhæft gerne billeder af fejlen på visitkort med billede, så kundeservice kan se, hvor fejlen er sket. Herefter følger du instruktionerne fra kundeservice, og så er du godt på vej til at få de rette visitkort med billede.

Vent...