Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Fotobog

 • Fotobog XL

 • Mere end 10 varianter

 • Fra

  kr. 849,00

 • Levering fra 26. juli
 • Fotobog L

 • Mere end 10 varianter

 • Fra

  kr. 399,00

 • Levering fra 26. juli
 • Fotobog M

 • Mere end 10 varianter

 • Fra

  kr. 169,00

 • Levering fra 26. juli

Fotoalbum

Fotobog med tema

Lav en fotobog med hårdt omslag og få lay-flat indbinding uden ekstra omkostninger

Alle vores fotobøger med hårdt omslag (inkl. personligt-, læderimitation- og linnedomslag) har automatisk lay-flat indbinding. Begge sider i fotobogen er helt flade, hvilket gør, at siderne ikke vender af sig selv, når fotobogen ligger på ryggen.
Denne indbinding gør det rigtig enkelt at bladre i din fotobog. Desuden er lay-flat indbinding ideelt til dine panoramabilleder, som fylder et helt opslag. Det giver det bedste udgangspunkt for at nyde dine flotte minder med personlige fotobøger i høj kvalitet.
Lav din fotobog, når det passer dig! Du kan designe fotobøger på både din computer og på din mobil. Hvis du gemmer fotobogen på din smartphoto konto, kan du fortsætte med at skabe din fotobog, hvor du vil, når du vil.
Mere Mindre
Lav en fotobog med hårdt omslag og få lay-flat indbinding uden ekstra omkostninger

Fyld din fotobog hurtigt og nemt med autofill

At skabe en fotobog online er super nemt. Du behøver ikke downloade noget program, for du kan designe fotobøger direkte på vores hjemmeside. Start med at vælge størrelse og den type fotobog, du vil have. Vælg herefter en designskabelon samt hvilke fotos, du vil have i fotobogen. Du kan selv skrive passende tekster til billederne i fotobogen. Hvis du vil bruge funktionen autofill, vælger du dette alternativ, efter du har uploadet dine billeder. Herefter placerer programmet automatisk dine billeder i fotobogen. Du kan derefter selv justere og ændre, som du vil i din fotobog. Husk at se fotobogen igennem, inden du bestiller, så alt er, som du ønsker, det skal være. Sådan kan du nemt og hurtigt skabe smukke fotobøger.
Mere Mindre
Fyld din fotobog hurtigt og nemt med autofill

Få en eksklusiv fornemmelse i din fotobog med vores premium papir i forskellige størrelser

Hvis du vil give fotobogen noget ekstra, skal du vælge vores premium papir. For fotobøger i størrelserne L og XL kan du vælge mellem blankt premium papir eller mat premium papir. Alle smartphoto fotobøger har standardpapir af høj kvalitet.
Vi fokuserer på at producere fotobøger i høj kvalitet, så dine minder bliver indrammet i høj kvalitet, som kan tåle mange års beundring. Hver størrelse fotobog er nøje udvalgt for at opfylde forskellige behov og ønsker, uanset om du planlægger en kompakt bog til hverdagsbrug eller en stor, luksuriøs udgave som centerpiece på dit kaffebord. De forskellige formater giver dig mulighed for at præsentere dine billeder på en måde, der fremhæver deres unikke karakter, hvad enten det er panoramaer eller portrætter.
Mere Mindre
Få en eksklusiv fornemmelse i din fotobog med vores premium papir i forskellige størrelser

Valg af fotobogstype

Hos smartphoto er det nemt og hurtigt at designe din helt personlige fotobog. Du uploader dine billeder i vores online designprogram, og så kan du tilpasse din fotobog, som du har lyst til. Tilføj sider, billeder og tekst manuelt eller brug et af vores færdige designs. Når det drejer sig om at vælge den rigtige fotobog, er det vigtigt at overveje flere faktorer, som kan påvirke resultatet af dine fotobøger. En overvejelse er, hvordan forskellige indbindingsmetoder påvirker fotobogens (og billedernes) holdbarhed og udtryk. Hårdt omslag, læderimitation eller linned-look giver en luksuriøs fornemmelse, mens spiralbinding tilbyder fleksibilitet og lettere bladring. Overvej også “hårdt omslag” og “blødt omslag” som muligheder for at matche din ønskede æstetik. Når du designer din fotobog, kan du vælge mellem klassiske og moderne designs, der hver har deres unikke charme. Klassiske designs giver et tidløst og elegant udtryk. Vælg det design, der bedst afspejler din personlighed og stil. En fotobog med klassisk design kan være ideel til at fremvise historiske familiebilleder, mens moderne designs kan bringe liv i nyere minder. Ved at kombinere begge verdener kan du skabe en unik og bemærkelsesværdig fotobog, der altid giver smil på læberne.
Hvis der dukker en advarselstrekant op på skærmen, anbefaler vi, at du reducerer størrelsen på billedet, indtil advarslen forsvinder.

Tips til at vælge de bedste billeder i din fotobog

Når du skal lave din helt egen fotobog med de bedste billeder, har vi et par forslag til, du får den allerbedste fotobog. Vælg dine billeder med god belysning og skarphed. Prioritér billeder, der fortæller historien bedst om dine gode minder. Minderne, der vækker følelser, er de bedste minder at tænke tilbage på. Hav et overblik over dine billeder og sæt dem i kronologisk rækkefølge for, hvornår de skete.

 • Vælg dine billeder med god belysning og skarphed.
 • Prioritér billeder, der fortæller historien bedst om dine gode minder. Minderne, der vækker følelser, er de bedste minder at tænke tilbage på.
 • Hav et overblik over dine billeder og sæt dem i kronologisk rækkefølge for, hvornår de skete.

Hvor lang tid tager leveringen af min fotobog?

Vi har flere muligheder for levering af dine fotoprodukter. Med vores hurtigste form for levering, kan det tage helt ned til 6 arbejdsdage, før du får leveret din fotobog. Generelt tager det omkring 6 til syv arbejdsdage. Den nøjagtige tid afhænger af det valgte leveringsalternativ og produktionshastigheden på det valgte tidspunkt, især under højsæsoner som jul. For at sikre rettidig levering er det en god idé at bestille i god tid.

Jeg har fundet en fejl i min fotobog - hvad gør jeg?

Når du køber produkter hos smartphoto, har du altid en garanti, vi kalder for smartgaranti. Det betyder, at hvis du oplever fejl på dine produkter, eller du ikke er 100% tilfreds, kan du sende en mail til kundeservice med dit ordrenummer, skriver “smartgaranti” i emnefeltet, så bliver din sag oprettet med det samme. Vedhæft gerne billeder af fejlen i din fotobog, så kundeservice kan se, hvor fejlen er sket. Herefter følger du instruktionerne fra kundeservice, og så er du godt på vej til at få en ny flot fotobog.

Lav en fotobog med egne billeder hos smartphoto

En fotobog med plads til tekst kan være et godt valg, hvis fotobogen skal være et minde om en særlig dag eller en gave til en, du holder af. En fotobog med tekst giver dig nemlig en unik mulighed for at knytte en fortælling til de billeder, der er i fotobogen. Det gør fotobogen mere sjov og spændende at kigge i – og så sikrer en fotobog med tekst, at de gode historier og minder bevares i mange år fremover. Netop derfor er en fotobog en god julegave, fødselsdagsgave eller anden type gave til specielle lejligheder, som bliver mere og mere populær. Du kan nemlig samle de mindeværdige øjeblikke i fotobøger når som helst på året. Det kan også være en spontan gave til et kært familiemedlem eller ven, som du har lyst til at forkæle lidt. Hvis du vil give en fotobog i julegave, så husk at bestille i god tid, så du får leveret din fotobog inden jul. Du er nemlig en del af mange, der gerne vil have leveret en fotobog inden jul, så der er altid tryk på hos smartphoto i december.

Vent...