Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Fotobog

 • Fotobog XL

 • Mere end 10 varianter

 • Fra

  kr. 849,00

 • Levering fra 19. april
 • Fotobog L

 • Mere end 10 varianter

 • Fra

  kr. 399,00

 • Levering fra 19. april
 • Fotobog M

 • Mere end 10 varianter

 • Fra

  kr. 169,00

 • Levering fra 19. april

Fotoalbum

Fotobog med tema

Køb en fotobog med hårdt omslag og få lay-flat indbinding uden ekstra omkostninger

Alle vores fotobøger med hårdt omslag (inkl. personligt-, læderimitation- og linnedomslag) har automatisk lay-flat indbinding. Begge sider i fotobogen er helt flade, hvilket gør, at siderne ikke vender af sig selv, når bogen ligger på ryggen. Denne indbinding gør det rigtig enkelt at bladre i din fotobog. Desuden er lay-flat indbinding ideelt til dine panoramabilleder, som fylder et helt opslag. Det giver det bedste udgangspunkt for at nyde dine flotte minder med personlige fotobøger i høj kvalitet. Lav din fotobog, når det passer dig! Du kan designe fotobøger på både din computer og på din mobil. Hvis du gemmer fotobogen på din Smartphoto konto, kan du fortsætte med at skabe din bog, hvor du vil, når du vil.
Mere Mindre
Køb en fotobog med hårdt omslag og få lay-flat indbinding uden ekstra omkostninger

Fyld din fotobog hurtigt og nemt med autofill

At skabe en fotobog online er super nemt. Du behøver ikke downloade noget program, for du kan designe fotobøger direkte på vores hjemmeside. Start med at vælge størrelse og den type fotobog, du vil have. Vælg herefter en designskabelon samt hvilke fotos, du vil have i fotobogen. Du kan selv skrive passende tekster til billederne i fotobogen. Hvis du vil bruge funktionen autofill, vælger du dette alternativ, efter du har uploadet dine billeder. Herefter placerer programmet automatisk dine billeder i fotobogen. Du kan derefter selv justere og ændre, som du vil i din fotobog. Husk at se fotobogen igennem, inden du bestiller, så alt er, som du ønsker, det skal være. Sådan kan du nemt og hurtigt skabe smukke fotobøger.
Mere Mindre
Fyld din fotobog hurtigt og nemt med autofill

Få en eksklusiv fornemmelse i din fotobog med vores premium papir

Hvis du vil give fotobogen noget ekstra, skal du vælge vores premium papir. For fotobøger i størrelserne L og XL kan du vælge mellem blankt premium papir eller mat premium papir. Alle Smartphoto fotobøger har standardpapir af høj kvalitet. Vi fokuserer på at producere fotobøger i høj kvalitet, så dine minder bliver indrammet i høj kvalitet, som kan tåle mange års beundring.
Mere Mindre
Få en eksklusiv fornemmelse i din fotobog med vores premium papir

Hvordan laver jeg en fotobog?

Hos smartphoto er det nemt og hurtigt at designe din helt personlige fotobog.
Du uploader dine billeder i vores online designprogram, og så kan du tilpasse din fotobog, som du har lyst til. Tilføj sider, billeder og tekst manuelt eller brug et af vores færdige designs.
Hvis der dukker en advarselstrekant op på skærmen, anbefaler vi, at du reducerer størrelsen på billedet, indtil advarslen forsvinder.

Hvor lang tid tager leveringen af min fotobog?

Vi har flere muligheder for levering af dine fotoprodukter. Med vores hurtigste form for levering, kan det tage helt ned til 6 dage, før du får leveret din fotobog.

Jeg har fundet en fejl i min fotobog - hvad gør jeg?

smartphoto har en garanti, vi kalder for smartgaranti. Det betyder, at hvis du oplever fejl på dine produkter, eller du ikke er 100% tilfreds, kan du sende en mail til kundeservice med dit ordrenummer, skriver “smartgaranti” i emnefeltet, så bliver din sag oprettet med det samme.
Vedhæft gerne billeder af fejlen i din fotobog, så kundeservice kan se, hvor fejlen er sket. Herefter følger du instruktionerne fra kundeservice, og så er du godt på vej til at få en ny fotobog.

Vent...

;