Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Vores favoritter:

Årets mest magiske tid nærmer sig

Forestil dig et stille, funklende snefald, der både gør landskabet mere stille og samtidig lyser op. Husk mørket, der flygter fra de flammende lys og freden, der for stunden bringer energi til sjælen, så man kan klare julens mere krævende indslag. Julen rummer mange følelser, for uanset om vi er børn, har børn eller var børn en gang for længe siden, så er det en tid fuld af både forventninger og forhåbninger. Vi ved, at det ikke altid bliver, som du havde ønsket eller havde håbet på. Men et dryssende juletræ, er trods alt kun et dryssende juletræ. Sjusket indpakkede pakker er stadig pakker. Og alt det, du ikke nåede, det når du sikkert næste år. Vi ønsker dig en glædelig jul med ønsket om at vores store udvalg af julegaver, kort og pynt bidrager til den julefred du fortjener.
Mere Mindre
Årets mest magiske tid nærmer sig

Julen står for døren med armene fulde af lys!

Når dagene bliver lange, og mørket flytter ind, så kommer julen med varmende lys i alle former. For ud over julefred, så må lyset været det, der står øverst i vores hjerters ønskelister i december. Julelyskæder og julestjerner i al ære, men julens evige julestemningsforhøjer må vel alligevel være de levende lys? Se vores fyrfadslyseholdere og lad deres blide stråler fortrylle dit personligt julepyntede hjem til en værdig Nordpolsfilial, klar til at modtage både nisser og selve julemanden.
Mere Mindre
Julen står for døren med armene fulde af lys!

Julen er en kreativ højtid

Vi skaber lejlighed til at mødes og dermed skaber vi minder, vi kan glæde os over og mindes tilbage til. Vores julefejring kommer ikke til at se ens ud hele livet, vore relationer forandres, og børnene bliver voksne og får deres egne familier, hvor nye traditioner skal få plads sammen med de gamle. Nogle år står vi tæt omkring juletræet, andre år fejrer vi måske to og to. Men traditionerne vi har arvet og traditionerne, vi selv har skabt, giver os lejlighed til at huske mennesker, som vi savner. De er sammen med os i julens smagsoplevelser og dufte. Så vi kan være sammen, også når vi ikke kan ses!
Mere Mindre
Julen er en kreativ højtid

Vent...