Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

  • Fotobøger

  • Mere end 10 varianter

  • Fra

    kr. 99,00

  • Levering fra 8. december

Hvordan laver jeg en fotobog?

Hos Smartphoto er det nemt og hurtigt at designe din helt personlige fotobog. Du uploader dine billeder i vores online designprogram, og så kan du tilpasse din fotobog, som du har lyst til. Tilføj sider, billeder og tekst manuelt eller brug et af vores færdige designs. Hvis der dukker en advarselstrekant op på skærmen, anbefaler vi, at du reducerer størrelsen på billedet, indtil advarslen forsvinder.

Hvor lang tid tager leveringen af min fotobog?

Vi har flere muligheder for levering af dine fotoprodukter. Med vores hurtigste form for levering, kan det tage helt ned til 6 dage, før du får leveret dit krus med billede og tekst.

Jeg har fundet en fejl i min fotobog - hvad gør jeg?

Smartphoto har en garanti, vi kalder for Smartgaranti. Det betyder, at hvis du oplever fejl på dine produkter, eller du ikke er 100% tilfreds, kan du sende en mail til kundeservice på kundeservice@smartphoto.dk med dit ordrenummer, skriver “smartgaranti” i emnefeltet, så bliver din sag oprettet med det samme. Vedhæft gerne billeder af fejlen i din fotobog, så kundeservice kan se, hvor fejlen er sket. Herefter følger du instruktionerne fra kundeservice, og så er du godt på vej til at få en ny fotobog.