Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Design en fotobog til konfirmationen

Hos Smartphoto har vi masser af gode bud på personlige konfirmationsgaver - en af vores mest populære gaver er en fotobog med billeder fra konfirmandens fødsel og frem til den store dag. En fotobog med gode minder er en perfekt konfirmationsgave fra forældre, bedsteforældre eller andre, der har kendt konfirmanden hele livet. Det er en gave, der viser omtanke, og som konfirmanden kan have glæde af i mange år fremover – og det er slet ikke svært at komme i gang. Når du har fundet alle yndlingsbillederne frem og valgt dit foretrukne design til fotobogen, så er det bare at sætte dem ind på siderne i bogen.

Tip: Du kan også forære konfirmanden en forsinket konfirmationsgave – en fotobog med billeder fra konfirmationsfesten. Husk at tage mange billeder til festen, så du har nok pletskud til fotobogen.
Mere Mindre

Konfirmationsdesign - gør dagen ekstra speciel

Vælg din favorit fra vores designs og brug det på flere produkter. Vi har masser af designs, der passer perfekt til konfirmationen. Vi giver dig en masse inspiration til takkekort til konfirmationen, invitationer til konfirmationen, pynt, gaver, gaveæsker og meget mere, som du kan bruge til at gøre dagen ekstra speciel. Vi hjælper dig med at tilføje det ekstra til konfirmationen, så dagen hænger sammen, og minderne giver et smil på læberne i fremtiden. Se vores udvalg af takkekort, invitationer og andet inspiration til konfirmationen, så dagen bliver ekstra speciel.
Mere Mindre

Vent...