MENU
Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Borddækning til konfirmation

Lav selv bordkort, menukort og bordpynt

Borddækning til konfirmation

Omdrejningspunktet til enhver konfirmation er konfirmanden! Og på Smartphoto får du mulighed at lade det skinne igennem i din borddækning til konfirmationen. Her på siden kan du nemlig designe din egen bordpynt i konfirmandens yndlingsfarver og med billeder af hovedpersonen selv. Udvalget af konfirmationspynt tællere blandt andet flag, bestikkuverter, flaskeetiketter, menukort og bordkort til konfirmationen.

Lav dine egne bordkort

Bordkort skaber ikke kun overblik og hjælper gæsterne med at finde deres pladser – de er også en integreret del af borddækningen og bordpynten til konfirmationen. Derfor gør det ikke noget, at bordkortene til konfirmationen er lidt festlige. Det kan du sørge for på Smartphoto – vi har nemlig gjort det nemt for dig at designe bordkort i farver og former, der passer til den øvrige bordpynt og til festens tema.

Sangskjuler til konfirmationen

Er du gæst og planlægger du et festligt indslag til konfirmationen? Så lav en sang til konfirmanden og pak sangene ind i en sjov sangskjuler fra Smartphoto. Vi har mange sjove fotoprodukter, der kan bruges til at lave en sangskjuler til konfirmationen – put fx sangene i en gavekurv fyldt med yoyoer, klistermærker, magneter og nøgleringe med sjove billeder af konfirmanden selv eller af alle gæsterne ved konfirmationen. Eller print sangene på en notesblok med billeder af konfirmanden. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge til at lave en sangskjuler til konfirmationen.