Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Sjove konfirmationsgaver

Vi har masser af ideer til konfirmation og nonfirmation – også når det kommer til gaverne. Skal de traditionelle pengegaver krydres med noget mere personligt, finder du nemlig masser af muligheder hos Smartphoto. Lav selv en personlig fotobog, design dit eget fotokrus eller et få et foto eller navn indgraveret i et glas eller smykke – en personlig gave er altid en god ide til konfirmationen og med garanti en gave, der skiller sig ud fra mængden, og som ikke går i glemmebogen. Du kan finde mange flere gode ideer til konfirmationsgaver her.
Mere Mindre

Invitation og takkekort til konfirmation

De fleste konfirmander får stakkevis af kort og telegrammer til konfirmationsfesten. Skal dit skille sig lidt ud fra mængden? Så brug Smartphoto til at designe et unikt konfirmationskort med billeder af konfirmanden – det er en af vores mest populære ideer til konfirmationen, og det er ikke svært at komme i gang. Alt, du skal gøre, er at finde et godt billede af dagens hovedperson frem - så hjælper vi med inspiration til konfirmationskortets design og farver. Vi tilbyder konfirmationskort, invitationer og takkekort i mange størrelser og former - og du kan også tilføje tekst eller en lille ramme, hvis du ønsker at designe et personligt konfirmationskort.
Mere Mindre

Telegram og konfirmationskort

Pak pengegaven pænt ind. Penge er en genganger på de fleste konfirmanders ønskesedler, men pengegaver er sjældent lige så sjove at få som gaver, der er pakket ind. Det får du mulighed for at lave om på hos Smartphoto. Her kan du nemlig gøre lidt ekstra ud af konfirmationskortet, så det bliver mindst lige så sjovt at modtage penge som en gave – alt, du skal bruge, er din fantasi og et godt billede af konfirmanden. Når du laver dit eget personlige telegram til konfirmationen hos Smartphoto, bestemmer du helt selv, hvilket motiv og hvilken farve kortet skal have, og så kan du vælge mellem de mange designs, størrelser og formater.
Mere Mindre

Konfirmationsdesign - gør dagen ekstra speciel

Vælg din favorit fra vores designs og brug det på flere produkter. Vi har masser af designs, der passer perfekt til konfirmationen. Vi giver dig en masse inspiration til takkekort til konfirmationen, invitationer til konfirmationen, pynt, gaver, gaveæsker og meget mere, som du kan bruge til at gøre dagen ekstra speciel. Vi hjælper dig med at tilføje det ekstra til konfirmationen, så dagen hænger sammen, og minderne giver et smil på læberne i fremtiden. Se vores udvalg af takkekort, invitationer og andet inspiration til konfirmationen, så dagen bliver ekstra speciel.
Mere Mindre

Få inspiration og sjove ideer til konfirmationsfesten

Vi har gjort det let for dig at planlægge en helt særlig konfirmationsfest. Det vigtigste for os er, at festens hovedperson får en god dag, og konfirmanden, familie og andre gæster husker dagen for den gode stemning og specielle anledning, konfirmationen var. Derfor har vi samlet en masse sjove ideer til konfirmation og inspiration til konfirmationsfesten. Du kan bl.a. sætte dit personlige præg på alt fra indbydelser og bordkort til flaskeetiketter, gæstebog og takkekort. Vi har stort set alt til konfirmationen. Hvis du har fundet billeder af konfirmanden frem, så er det bare med at komme i gang med forberedelserne til den store dag.
Mere Mindre

Vent...