Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Filtre

Du har ikke valgt nogen filtre endnu

Hvornår

Vis mere

Til hvad

Vis mere

Til hvem

Vis mere

Hvor

Vis mere

Personlighedstype

Pris (kr.)

15 produkter

Ingen resultater fundet. Prøv en anden kombination, eller fjern dine filtre.

Filtre og sortering

Sorter efter

Du har ikke valgt nogen filtre endnu

Hvornår

Vis mere

Til hvad

Vis mere

Til hvem

Vis mere

Hvor

Vis mere

Personlighedstype

Pris (kr.)

En enestående plakat kalender

Lav din egen kalender i plakatformat og se hele året på et øjeblik. Denne type af fotokalender gør det let at kigge flere måneder frem, så du altid er klar på de runde fødselsdage, bryllupsfester og andre store begivenheder, der venter lige om hjørnet. Vores lav-selv-kalendere fås i mange forskellige designs og giver anledning til at slippe fantasien løs og være kreativ med fotos og tekst. Vælg dine billeder med tilhørende minder, du får lyst til at kigge tilbage på. Sjove historier, gode overraskelser og kærlige minder er de bedste billeder at kigge tilbage på i din fotokalender. Resultatet bliver en fotokalender med billeder lige efter din smag - noget som du kan glæde dig over at kigge på hver eneste dag.
Mere Mindre

Lav din egen kalender med billeder

Du ved bedst selv, hvordan du vil have din kalender med billeder. Design den så den bliver 100% dig. Vælg en baggrund, tilføj så mange billeder, som du vil, og lav en fotokalender helt efter din egen smag. En hjemmelavet kalender med egne billeder er også et populært gavehit. Det kan være en perfekt gave fra børnebørn til bedsteforældre, fra børn til forældre, til andre kære familiemedlemmer eller venner. Design din kalender med billeder af børn eller børnebørn og giv en gave, der skaber glæde hele året. De bedste minder vil altid give det bedste smil på læberne, når man kigger i sin fotokalender.
Mere Mindre

Kalender med fotos til køkkenet

Køkkenkalender er en af vores bestsellers - den har været populær i mange år, og det er den perfekte kalender til at holde orden på alt i en hektisk hverdag. Familien holder bedre overblik over hinanden med en fotokalender i køkkenet, hvor man kan se hinandens planer for ugen. Udover vores populære kalender med billeder til køkkenet, så har vi også en fødselsdagskalender A5 i samme størrelse. En personlig kalender til at have med på arbejdet eller studiet. Brug billeder af dine børn, familien og gode minder, du vil få smil på læben af at kigge på. Tag fotokalenderen med dine gode billeder med dig hjem, på arbejdet eller med på farten. Design din personlige kalender til 2024 allerede nu.
Mere Mindre

Vent...