Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Memokort
Memokort
Memokort
Memokort
Memokort
Memokort

Spil memospil med dine helt egne, personlige memokort

Klar til at fortabe dig i minderne med de personlige memokort? Gør spillet ekstra sjovt ved at tilføje dine egne billeder til de unikke memokort. Dette spil med memokort vil garanteret skabe glæde og gode minder hos dine børn. Find de kort, der passer sammen, når I hygger jer med at spille med memokortene. Vi har skabt et design, som giver endnu større glæde, tilføj 14 billeder, ét billede pr. par, hvilket giver i alt 28 kort. Download spillereglerne her.
  • Personliggør med dine egne billeder
  • Design, som får dig og dine børn til at smile
  • Giver glæde og god kvalitetstid
Lav Memokort
Vælg produkt først

Levering

fra 4 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Derfor er et sæt med personlige memokort den perfekte gave til familie, venner og børn

Et personligt sæt memokort er den helt ideelle gave. Og hvorfor nu det? Når du tilføjer dine yndlingsbilleder eller spilcitater, skaber du en gave, som er betænksom og unik. Det eneste problem bliver, at det kan være svært at give et så fedt sæt memokort væk – så sørg lige for, at få lavet et til dig selv ved samme lejlighed!

Jeg vil spille flere personlige kortspil

Vi ved godt, at personlige spil og spillekort er rigtigt sjove – og vi kan heller ikke få nok. Vi gentager lige, at du kan bestille personlige Kvartet, Dominokort og spillekort. Vi har også et Puslespil, du kan gøre helt personligt! Tjek alle vores spil på denne oversigtsside. Sæt i gang – spilaften!

Hvis du ikke ved, hvad du skal købe, skal du købe memokort!

Memokort egner sig til alle aldre, de involverer og underholder alle dine gæster, selv de yngste, til alle dine fester, arrangementer og sammenkomster. Et sæt med personlige memokort er en sjov, involverende aktivitet, som er perfekt til at få gang i snakken og bygge sociale broer. Memokortene er også geniale til at skabe bånd i familien. Tag spillet med memokort frem, og du er sikker på at få god kvalitetstid. Vidste du, at memokortene også indeholder stor læring? Som titlen "memo" (forkortelse for det engelske memory (hukommelse)) antyder, træner kortene hukommelsen. For børn er det en sjov måde at træne hukommelse, koncentration, opmærksomhed og vedholdenhed på. Den store fordel ved personlige memokort er, at du kan tilføje bogstaver, tal, former eller billeder, som fremmer læringen og den kognitive udvikling på en interaktiv måde!

Sæt gang i kreativiteten, og design dine egne memokort

Det er både sjovt og underholdende at designe sine egne personlige memokort. Få børnene med, og vælg jeres bedste familieminder sammen. Du kan også designe skræddersyede memokort med dit firmalogo eller brandelementer. På den måde kan man promovere sin virksomhed. Personlige memokort kan fungere rigtigt godt som reklamemateriale. Andre idéer? Slå dig løs, der er ingen grænser!

Vent...