Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Dominokort
Dominokort
Dominokort
Dominokort
Dominokort
Dominokort

Spil med dit personlige Domino-kortspil

Alle elsker et spil Domino. Med disse Domino-kort bruger du ikke de traditionelle terningsmønstre, men du udvider Domino-spillet ved at matche billederne. Du kan i alt tilføje 6 billeder.

Download spillereglerne her.
  • Personligt kortspil med dine egne billeder
  • Kvalitetsfinish
  • Sjov for hele familien!
Lav Dominokort
Vælg produkt først

Levering

fra 5 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

At spille Domino med dine venner og/eller familien, skaber helt nye bånd!

Kortspil er en god måde for familien og vennerne at mødes, interagere og styrke båndene på. At spille kortspil styrker også kommunikationen og holdånden. Det hjælper børn til at forbedre deres sociale evner, når de skal skiftes, følge reglerne og udvise god sportsånd. Det har også mange læringseffekter – mange kortspil kræver strategisk tænkning, matematiske færdigheder og hukommelse. At spille kortspil med familie og venner kan være en sjov måde at udvikle sine kognitive evner på og stimulere den intellektuelle udvikling hos både børn og voksne. Og husk også, at det er en fantastisk måde at være sammen på uden en skærm. Kortspil er en skærmfri mulighed for underholdning, som er ekstra vigtig i en verden, hvor teknologien ofte stjæler vores opmærksomhed. De kan give en pause fra skærmene og fremme den personlige dialog mellem mennesker. Sidst, men ikke mindst, er kortspil egnet til personer i alle aldre og med alle niveauer af færdigheder. Det betyder, at alle i familien kan være med, uanset deres fysiske form eller færdighedsniveau.

Hvordan spiller man med dominokort?

Bland kortene, og giv fem kort til hver spiller. Læg de resterende kort med bagsiden opad i en bunke ved siden af spillepladen. Læg det øverste kort fra bunken med forsiden opad midt på bordet. Spillet starter med dette kort. Den yngste spiller starter, og herefter går turen med uret. Den spiller, der har turen, kan lægge et matchende kort i en af enderne af kæden. Et kort matcher, når de to billeder passer perfekt til hinanden. Du kan vælge, hvilken af de tre sider af kortet der skal bruges hertil. Hvis du ikke kan spille nogen af dine kort, når det er din tur, skal du tage et kort fra bunken. Hvis du kan spille dette kort, kan du fortsætte. Det må du gøre med det samme. Hvis ikke, skal du beholde kortet, og turen går videre til næste spiller. Den spiller, som først får spillet alle sine kort, vinder. Spillet er desuden slut, hvis det ikke længere er muligt at spille kort, og alle kort i bunken er blevet taget. I så fald vinder den spiller med færrest kort.

Vent...