Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Få en smagsprøve på sommeren med et personligt cocktailglas.

Alt bliver sjovere når det er specialdesignet, og det gælder også for et cocktailglas. Vores cocktailglas med gravering vil give dig smagen af sommer når som helst på året. Og som man plejer at sige… Sharing is caring, så sørg for at give et cocktailglas med navn, citat eller særlig dato til dem,du holder af. Disse cocktailglas skaber glæde og spreder smil, når de nyder deres drikkevarer. Vi har forskellige slags specialdesignede cocktailglas at vælge imellem: Vil du nyde din cocktail i et Cocktailglas med gravering - 2 stk, et Whiskyglas med gravering eller måske hellere i et Høje drinksglas?
  • Tilpas med tekst på en af designene
  • Kvalitetsgravure
  • Spreder glæde i enhver cocktail.
1

Vælg produkt

Cocktailglas med gravering - 2 stk

20 9 cm

kr. 199,00

Høje drinkglas (Sæt med 2)

14 7,5 cm

kr. 199,00

Whiskyglas med gravure

8 9,2 cm

kr. 119,00

Afslut de tidligere trin først
Afslut de tidligere trin først
Udfyld de tidligere muligheder først

Levering

fra 4 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Tips og tricks vedrørende vores cocktailglas

Hvorfor er et personligt cocktailglas en fantastisk gave til mig selv og dem jeg holder af?

Graverede cocktailglas bringer sommer, kærlighed, lys og glæde til bordet. Gør indtryk på dem, du holder af, ved at indgravere en særlig dato på cocktailglasset og mindes en fødselsdag, jubilæum, eksamen eller bryllup. Eller tilføj en personlig besked til cocktailglasset for at give det ekstra sentimental værdi. Du kan også helt enkelt tilføje modtagerens (eller dit eget) navn. Har du lyst til at være ekstra kreativ? Indføj koordinaterne for et særligt sted...

Har du lyst til flere personlig tilpassede glas?

Du kan personlig tilpasse enhver type glas med indgravering. Vi har alt lige fra teglas til ølglas. Se hele vores udvalg af graverede glas på vores oversigtsside over personlig tilpassede glas. Hvis du vil tilføje et billede, så tag et kig på vores matterede glas!

Er du på udkig efter flere personlig tilpassede gaver?

Skaber du en større gave? Vi deler gerne lidt inspiration med dig. Du kan tilføje et sæt med luksus flaskebakker til de graverede cocktailglas for at gøre din gave fuldendt. Kan du ikke få nok af at drikke af et personligt krus? Så vil du elske vores krus: det er helt op til dig, hvordan du ønsker at tilpasse dem. Saml dine foretrukne billeder, vælg et design, tilføj et navn, citat eller dato, og vupti så er det klart! Ønsker du at tilføje en personlig oplukker? Vælger du en træ eller stål flaskeåbner? Advarsel: disse personlige genstande vil få dig til at smile!

Vent...