Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Create Engraved glasses
Create a Tea Glass
Create Engraved glasses
Create a Tea Glass

En kop varme i et teglas med gravering

Få varmen og hyg dig med vores teglas med navn, dato, citat eller en besked på. Nyd din foretrukne varme drikkevare af disse hjertevarmende teglas og fyld dig selv op til en god dag. Uanset om du foretrækker kaffe, varm kakao, varm mælk eller almindelig te, vil disse personlig tilpassede gennemsigtige teglas berige enhver form for drikkevare. Disse personlige teglas er den perfekte gave!
  • Personlig tilpasning med tekst på en af designene
  • Kvalitets gravering
  • Gør te-stunden til noget særlig
Gå til designs
Vælg produkt først

Levering

fra 4 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Indgravér en besked på et teglas og skab den varmeste gave

Har du nogensinde tænkt over, hvad du skal give dine nærmeste, når dagene bliver kortere og aftenerne længere? Har du nogensinde tænkt på, hvad du skal give i gave for at holde din familie og venner varme? Har du nogensinde overvejet at indgravere et teglas med deres initialer eller et personlig tilpasset teglas med en hjertevarmende besked på? Vi prøver at forestille os, hvordan de vil reagere - med et oprigtigt smil eller et varmt knus? Uanset hvad, saml de personlige teglas, for det er te-tid!

Har du lyst til flere personlig tilpassede glas?

Du kan personlig tilpasse enhver type glas med gravering. Vi har alt fra teglas til ølglas. Se vores komplette udvalg af indgraverede glas på vores oversigtsside over personlig tilpassede glas. Hvis du gerne vil tilføje et foto, så tjek vores matterede glas!

Andre personlig tilpassede gaver til venner og familie

Skaber du en større gave? Vi deler gerne lidt inspiration med dig. Sæt dit personlige teglas i en gaveæske og pak dine teglas ind i billeder! Eller giv hellere et inspirerende krus med det design, du vælger, samt billeder og tekst på. Vidste du, at vi også har krus i par? Sådan er I forbundet for altid!

Det er vintersæson…

Personlig tilpassede teglas… De råber vintertid og hyggelige aftener! Er du på udkig efter flere personlige ting for at gøre denne sæson ekstra varm? Tjek vores side med juleprodukter.

Vent...