Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Lav en nøglering i læder
Lav en nøglering i læder
Lav en nøglering i læder
Lav en nøglering i læder
Lav en nøglering i læder
Lav en nøglering i læder

Stilfuld nøglering i læder med tryk

Smartphoto giver dig mulighed for selv at lave din lædernøglering med tryk og navn. Vælg mellem de mange populære design eller få trykt din nøglering i læder med ren tekst uden symboler.

På udkig efter en nøglering i læder med tekst eller med tryk? Så opgradér dine nøgler med denne personliggjorte nøglering i bøffellæder med tekst. Den er den perfekte gave til dine kære eller dig selv. Hvis du lige har købt hus eller en spritny bil, så giver den dine nøgler elegance. Er dine bedste venner lige flyttet sammen? De vil for evigt værdsætte den.

Med en personlig nøglering i læder til herrer og kvinder går du aldrig galt i byen. Der er tale om et klassisk og tidløst materiale, der aldrig går af mode. En lædernøglering til herrer og kvinder med druck navn er derfor den perfekte gave til fars og mors dag. Når du selv vælg tekst og symbol er der stor mulighed for at gøre gaven unik og personlig. Vis din far og mor, at du holder af dem, med en nøglering i læder til herrer og kvinder. Eller giv din far en lædernøglering til herrer i fødselsdagsgave, så bliver han glad, hver gang han låser bilen op.

Læder er et naturprodukt. De enkelte nøgleringe i læder kan variere en anelse fra billederne på denne side, og efterhånden som læderet patinerer, bliver din nøglering blot endnu flottere.

Læder er altid moderne
Design en personlig nøglering i ægte læder. Nøgleringen er lavet af vegetabilsk farvet bøffelhud. Den personlige nøglering med druck i læder er perfekt til mænd, der gerne vil have et stilfuldt og klassiske herre-look. Lav din egen i dag. Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti på alle vores produkter.

Læder er et naturprodukt. De enkelte nøgleringe i læder kan variere en anelse fra billederne på denne side.
  • Vælg mellem forskellige designs, og personliggør med tekst og/eller foto
  • Vegetabilsk garvet bøffellæder
  • Holdbart tryk: Højkvalitativt blæk, opløsningsmiddelfri, Greenguard Gold-certifierat
Gå til designs
Vælg produkt først

Levering

fra 3 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

Vent...