Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Lav Juletræskugler
Lav Juletræskugler
Lav Juletræskugler
Lav Juletræskugler
Lav Juletræskugler
Lav julekugler
Lav Juletræskugler
Lav Juletræskugler
Lav Juletræskugler
Lav Juletræskugler
Lav Juletræskugler
Lav Juletræskugler
Lav julekugler
Lav Juletræskugler

Beskrivelse

Lav selv julekugler med personlige billeder!

Pynt juletræet ekstra flot og personligt med julekugler med billeder af dem du holder af! Juletræskuglerne har plads til yndlingsbilledet og er en sjov måde at pynte op på. Personlige julekugler er også en dejlig gave til alle der elsker julen.
Sådan designer du en personlig julekugle med billede
Lav-selv julekugler… det lyder måske svært, men det er det slet ikke. Alt du skal gøre, når du vil lave en julekugle med foto er nemlig at uploade dit billede på Smartphoto og sørge for, at det passer i formatet. Vi går i gang med at lave dine personlige julekugler, så snart du har sendt din bestilling.
Tip til lav-selv julekugler!
Der er noget særligt ved at hænge en personlig julekugle med foto på juletræet – og på Smartphoto har du alle muligheder for at designe en flot og personlig julekugle med minder fra dine bedste familieferier, med fotografier af familiens yngste eller af dem, I savner hvert år i juletiden. Og det er slet ikke svært at komme i gang – alt du skal gøre er at vælge dit fotografi og uploade det – så er du allerede i fuld gang med at lave din egen julekugle med billede. Ps. En personlig julekugle kan ikke kun bruges til at hænge på juletræet. Hæng den fx i vinduet og lad den skabe glæde i hele december, brug den til juledekorationer eller pak den ind og læg den under juletræet d. 24. En personlig julekugle med billede kan nemlig også være en god julegave til en, du holder af.
Julekugler med dit eget billede fra smartphoto!
Smartphoto giver dig optimale muligheder for at lave en flot og personlig julekugle med billede. Du kan nemlig bruge lige det foto, du bedst kan lide. Vi giver dig også mulighed for at købe 4 personlige julekugler med billede til en god pris – så du kan får alle familiemedlemmer op at hænge på juletræet. Det er nemt at komme i gang med at lave en juletræskugle med foto hos Smartphoto. Alt du skal gøre er at uploade det billede, du gerne vil have på din personlige julekugle. Det er både nemt og hurtigt alt lave unik og personlig julepynt på Smartphoto. God fornøjelse.
 • Vælg mellem forskellige designs, og personliggør med tekst og/eller foto
 • Kvalitetsfinish
 • Bringer glæde
1

Vælg farve

Guld

Rød

Hvid

2

Vælg materiale

Udfyld de tidligere muligheder først

Afslut de tidligere trin først
Afslut de tidligere trin først
Udfyld de tidligere muligheder først

Levering

fra 6 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation
Beskrivelse
Specifikationer

Trustpilot produktanmeldelser

2.6 af 5

I ordered some Christmas balls with a picture of me and my boyfriend. I paid 159 dkk for 2 Christmas balls made of plastic and there was just a picture of a random baby on the ball… then I got something that I was apparently supposed to glue myself on the ball but that was just white and no picture on that as well. So 2 days before Christmas, I had a random baby Christmas decoration

18-01-2023 14:30
Dear Andrea

Thank you very much for your feedback!

It is really valuable to us that you take the time to send us your feedback so that we can improve our system so that you have as easy and pleasant an experience as possible when placing your order.

You are welcome to contact us at kundeservice@smartphoto.dk if you have any questions about our website or your order.

I wish you a good day!

Best regards

Zeinab/Smartphoto

Sjov ide, men kuglerne er virkelig plastik-agtige... Jeg gav 228 kr. for 2 kugler. Fordelen er at de ikke går i stykker hvis man taber dem på gulvet. Billedkvaliteten er ret god!

15-12-2022 16:31
Hej Anette

Tak fordi har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af os, det er vi glade for!

Du er velkommen at kontakte os hvis kvalitén på dit produkt ikke er som du forventet, så vil vi gerne finde ud hvis der er noget gået galt i vores produktion. Du bedes kontakte os på kundeservice@smartphoto.dk

På forhånd tak!

Venlig hilsen

Zeinab/Smartphoto

Dårlig kvalitet og dyrt for så dårlig amatør kvalitet. Billeder er klistret på julekuglerne istedet for printet på, det givet et meget dårligt produkt som ligner noget man har sat 5 årige børn til at lave. Meget skuffende da det skulle bruges til julegaver. Så vil de oveni købet have man ødelægger produkterne hvis man skal have et tilgodebevis istedet for.. Det er på ingen måder miljøvenligt. Må hellere finde andre producenter der laver bedre kvalitet.

07-12-2022 10:33
Hej Ranya

Tak fordi har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af os, det er vi glade for!

Du er velkommen at kontakte os hvis kvalitén på dit produkt ikke er som du forventet, så vil vi gerne finde ud hvis der er noget gået galt i vores produktion.

Du bedes kontakte os på kundeservice@smartphoto.dk

På forhånd tak!

Venlig hilsen

Zeinab/Smartphoto

Meget tilfreds

Det er bare et klistermærke, som er sat skævt på. Julestjernerne bagpå er utydelige. Helheden er skuffende.

Virkelig fin kugle - god kvalitet og fint billede

Billeder i høj kvalitet selvom der er “zoomet” ind

Ej modtaget

Dårlig kvalitet af papir som billedet er printet ud på. Dårlig udført arbejde med limningen, det folder og er skævt. Desværre

De er virkelig flotte, men det er vigtigt at finde et godt billede som stadig er flot i lille størrelse.

Lignende produkter

 • Snekugle

 • kr. 109,00

 • Levering fra 3. oktober
 • Jul

 • Fra

  kr. 3,49

 • Fotokalender

 • Fra

  kr. 119,00

 • Træbogstaver med foto

 • 2 varianter

 • kr. 389,00

 • Levering fra 3. oktober