Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Whiskyglas med gravering
Whiskyglas med gravering
Whiskyglas med gravering
Whiskyglas med gravering
Whiskyglas med gravering
Whiskyglas med gravering

Et personlig tilpasset whiskyglas til en fornem tår

Sæt et personligt præg på afslutningen af måltidet ved at drikke af et whiskyglas med gravure! Det er en distinkt måde at diskret huske en særlig begivenhed eller en særlig person. Tilføj en dato, et navn eller et citat på glasset og fejr livets glæder hver gang du hæver glasset for at drikke en tår. Udover at være et whiskyglas egner dette alsidige gammeldags glas sig også til at servere short drink cocktails og kan endda blive dit foretrukne glas til vand!
  • Tilpas med tekst på et af de mange designs
  • Kvalitets gravering
  • Nyd en elegant drik
Gå til designs
Vælg produkt først

Levering

fra 3 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Har du lyst til flere personlig tilpassede glas?

Du har mulighed for at finde personlig tilpassede glas i enhver variant. Vi har alt lige fra teglas til ølglas. Se hele vores udvalg af graverede glas på vores oversigtsside over personlig tilpassede glas.

Hvorfor er vores personlige whiskyglas er en fantastisk gave?

Et personlig tilpasset whiskyglas udgør en fremragende gave til en husvarmning, og du kan være sikker på, at det endnu ikke er en del af deres husholdningsudstyr. Derudover er det en passende idé, når du leder efter en gave til fars dag. Hvis du fejrer fødselsdagen for en person med stil, hører et personligt whiskyglas helt sikkert til i top 10 af fødselsdagsgaver.

Vent...