Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Blomsterholder i træ
Blomsterholder i træ
Blomsterholder i træ
Blomsterholder i træ
Blomsterholder i træ
Blomsterholder i træ
Blomsterholder i træ
Blomsterholder i træ

Skab et trendy rum hvor som helst med denne glasvase i en træblok

Den perfekte gave til dem, der værdsætter hvert øjeblik. Personliggør træblokken med et foto af et dejligt minde, eller brug den som en kreativ måde at bede nogen om at være fadder til dit barn eller din brudepige ved dit bryllup. Tilføj et inspirerende, sjovt eller mindeværdigt citat eller en dato, og nyd det som en gave til dig selv eller en, der står dig nær. Fyld glasvasen med tørrede blomster, så får du et langtidsholdbart, farverigt statement, som du vil kunne nyde i mange år fremover.
  • Vælg mellem forskellige designs, og sæt dit personlig præg på det med tekst og/eller foto
  • Giv noget unikt som et varigt minde
  • Fuldend din gave med tørrede blomster efter personalisering

Vælg type

(Indgravering)

Fuldfarve tryk

15,5 12 3,7 cm

kr. 309,00

Indgravering

15,5 12 3,7 cm

kr. 279,00

Gå til designs
Gå til designs
Udfyld de tidligere muligheder først

Levering

fra 4 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Tilvalg

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

En glasvase i træblok er perfekt til at værne om dine yndlingsminder

Vi elsker alle at have vores kæreste minder tæt på os, fordi de giver os så meget glæde. En glasvase i en træblok er et flot statement i ethvert rum, især når du tilføjer nogle tørrede blomster til glasvasen! Træblokken kan indgraveres med en særlig dato eller et inspirerende citat, og det er en fantastisk måde at invitere dine venner til at være din brudepige ved dit bryllup eller til at være fadder for dit nyfødte barn på. Har du brug for mere inspiration til at forkæle dine kære? Tjek vores bryllupsinspirationsside for gode gave- eller organisationsideer til et bryllup, eller find alt, hvad du har brug for til dit barns barnedåb eller gaver til nybagte forældre. Selv hvis du bare vil holde en fest, har vi også tænkt på det! Bliv inspireret af alle vores gode gaveidéer.

Skab flere personlige produkter af træ

Er du vild med naturlige produkter? Så er disse produkter måske lige noget for dig! Et skærebræt i træ er perfekt til din mor eller far, som elsker at lave lækker mad eller servere lækre snacks på et fint bræt. En oplukker i træ må heller ikke mangle i køkkenet! Få disse skønne produkter indgraveret med et navn, et cool citat eller en vigtig dato, så du kan tænke tilbage på dine yndlingsminder. Med hensyn til minder er træblokken med deluxe forex-kort en skøn tilføjelse til enhver stue og ethvert kontor. Den leveres med tørrede blomster, der giver et strejf af farve til ethvert rum, mens den viser nogle af dine yndlingsbilleder frem.

Vent...