Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Chokolade med billede
Chokolade med billede
Chokolade med billede
Chokolade med billede
Chokolade med billede
Chokolade med billede
Chokolade med billede
Chokolade med billede

Søde øjeblikke med personlig chokolade i forskellige former

Den personlige chokolade med billede er en glæde for både øjnene og smagsløgene og udgør samtidig en unik gave, som uden tvivl vil blive værdsat. Forkæl dig selv eller dine nærmeste med en æske fyldt med lækre chokoladesmage, hvor et dejligt foto eller en besked er trykt på det øverste lag. Nyd fornemmelsen af chokoladen og marcipanen, der smelter i munden, og sæt pris på den fremragende kvalitet af belgisk chokolade. Bare én bid mere?
  • Vælg mellem forskellige designs og tilpas med tekst og/eller foto
  • Lækker belgisk produceret Callebaut-chokolade certificeret med Cocoa Horizons-mærket
  • Afsluttet med et tyndt lag af marcipan

Vælg form

(Hjerte)

Hjerte

17 11 1,3 cm

kr. 279,00

Midlertidigt udsolgt

Træ

17 11 1,3 cm

kr. 279,00

Midlertidigt udsolgt
Gå til designs
Gå til designs
Udfyld de tidligere muligheder først

Levering

fra 4 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Tilvalg

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Personlig tilpasset chokolade er altid en god idé

Uanset om du fejrer en bryllupsdag, en fødselsdag eller bare dig selv, er chokolade altid en god idé. At nyde et stykke chokolade er en oplevelse for alle sanser, fra den duft, der fylder dine næsebor, til lyden af et stykke chokolade, der knækker. Det personlig tilpassede lag af marcipan tilføjer en interessant tekstur til chokoladen. Den personlige besked, det citat eller det billede, du tilføjer til marcipanen, løfter chokoladeoplevelsen til nye højder. Vi er ret sikre på, at kun et stykke ikke vil være tilstrækkelig til at tilfredsstille dine smagsløg.

Leder du efter flere personlig tilpassede chokoladeprodukter?

Hvad med en personlig tilpasset Chokolade med foto, Chokolade med tekst eller at personalisere hvert enkelt stykke chokolade med et foto eller et citat? Vi har også personligt slik, se her for at udforske alle disse specialdesignede søde sager!

Mere Valentine, mere jul

Et hjerteformet stykke chokolade er en perfekt gave til Valentinsdag. Hvis du vil have mere Valentinsinspiration, kan du kigge på vores Valentinsdag-sider. Opdag flere personlige hjerteformede ting fra en pude til en musemåtte, til koblede krus med hjerteformede hanke eller en snekugle fyldt med hjerter. Alle disse produkter kan gøres personlige med dine yndlingsbilleder og -citater! Vælger du juletræschokolade? Tag et kig på vores Julens-side for at få mere inspiration til julen!

Vent...