Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Oversigt over vores personligtilpassede krus:

  • Krus

  • 7 varianter

  • kr. 99,00

  • Levering fra 19. juni

Oversigt over vores personligtilpassede glas:

  • Teglas

  • kr. 109,00

  • Levering fra 19. juni

A personalised gift box for your mug

Er du på jagt efter personlige krus som gave? Vi har adskillige varianter af krus, der passer til enhver! Optimer dine gavefærdigheder med en personlig gaveæske til at give dit krus væk i. Tilpas med fotos af dejlige minder eller en sjov vittighed. Slip for bøvlet med indpakningspapir, det er bekvemt!
Mere Mindre

Personlige lækkerbiskener der vil overraske alle og enhver

Med personlig tilpassede produkter er det nemt at finde en gave til enhver lejlighed eller bare noget at forkæle dig selv med. se alle mulighederne på vores mad og drikke side og begynd at skabe velsmagende, personlige gaver! Her er allerede nogle ideer: slikkepinde til en fødselsdagsfest, en kagedåse metal til dine foretrukne snacks eller en flaskekarton i trae til en særlig lejlighed. Med så mange produkter at vælge imellem finder du helt sikkert, hvad du leder efter!
Mere Mindre

Personlig tilpassede krus

En kop kaffe, te eller varm kakao – vi har alle vores foretrukne varme drikke. Nu kan du nyde din foretrukne drikkevare i dit nye yndlingskrus. Et almindeligt krus i forskellige sjove farver, et krus med hjerteformet hank til alle kærlighedsduer, et emaljekrus eller et sejt magisk krus. Der er et krus der passer enhver smag. Gør personlig med dine mest elskede fotos eller et sjovt citat, og så du er klar. Vælg det krus, du vil forelske dig i, i dag!

Personlig tilpassede glas

Der findes et passende glas til enhver form for drikkevare. Uanset om du kan lide en sodavand, en øl, vin eller en cocktail, kan du drikke det af dit personlige glas. Gør personlig med indgravering af et navn, citat eller en særlig dato. Perfekt når du får et personligt glas som gave. Tjek hele vores udvalg af personlig tilpassede glas for at vælge dit foretrukne glas!

Vent...