Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

  • Teglas

  • kr. 109,00

  • Levering fra 19. juni

Saml dine fotos for at sætte dem på et krus

Har du nogensinde tænkt over, hvad du skal gøre med alle de fotos, du samler på din smartphone? Sæt dem på et krus og lad minderne tæt på dit hjerte følge med, mens du nyder dine drikkevarer. Vælg et design, der bringer glæde til din dag, tilføj dine yndlingsbilleder og afslut det med et smukt citat eller en besked. Vi forsikrer dig om, at denne slags gave går lige til hjertet. Advarsel: Disse krus vil få dig til at smile!
Mere Mindre

Personlige lækkerbiskener der vil overraske alle og enhver

Med personlig tilpassede produkter er det nemt at finde en gave til enhver lejlighed eller bare noget at forkæle dig selv med. se alle mulighederne på vores mad og drikke side og begynd at skabe velsmagende, personlige gaver! Her er allerede nogle ideer: slikkepinde til en fødselsdagsfest, en kagedåse metal til dine foretrukne snacks eller en flaskekarton i trae til en særlig lejlighed. Med så mange produkter at vælge imellem finder du helt sikkert, hvad du leder efter!
Mere Mindre

Skænk alle et glas med en indgraveret karaffel, der passer til dine glas

Denne indgraverede karaffel er den perfekte gave til en indflytterfest eller bare til dig selv. Tilføj et unikt præg til dit bord ved at få en særlig dato, anledning eller navn lasergraveret på flasken. Denne karaffel kan også bruges som en kreativ måde at udstille sugerør, slik eller endda blomster og planter på. Det perfekte tilbehør til dine personlige briller!
Mere Mindre

Drinks smager bedre i personlig tilpassede glas

Se vores udvalg af glas med gravure: Fra ølglas, til cocktailglas, til teglas. Nyd dine champagne og vin med stil. Endnu sjovere, når det deles: giv et whiskyglas eller et andet glas, og gør det personligt med en hjertelig besked og et design efter din smag. Skål!

Andre personlige gaver der passer sammen med dine graverede glas

Vil du gå all out? Læg dine personlige glas i en gaveæske med foto og pak din gave ind i billeder! Eller foretrækker du at give et inspirerende krus med det design, du ønsker, billeder og tekst på? Se dem på vores personligt tilpasset krus oversigtsside. Advarsel: Disse gaver vil få dig til at smile!

Vent...