Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Kvartet
Kvartet
Kvartet
Kvartet
Kvartet
Kvartet

Spil med dit personlige kvartetkortspil

Et sjovt kortspil til hele familien – det er Kvartet! Sæt dit eget personlige præg på dette kendte og klassiske kortspil. Gør kortspillet personligt med 7 forskellige billeder, og gør din familie eller dine kæledyr til hovedpersoner på dette sæt spillekort. Vær den første til at samle flest par, og vind!

Download spillereglerne her.
  • Personligt kortspil med dine egne billeder
  • Kvalitetsfinish
  • Sjov for hele familien!
Lav Kvartet
Vælg produkt først

Levering

fra 5 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Underholdning i timevis med Kvartet

Slip morskaben løs med dit eget personlige Kvartet-spil! Sæt billeder af din familie på kortene, og hyg jer med mange timers sjov. Perfekt til alle anledninger og arrangementer. Se, hvordan alle i familien kommer til at spille en hovedrolle. Gør dine kort personlige med interne jokes, eller vælg det mest fjollede billede. Inviter til en uforglemmelig spilleaften for hele familien, hvor I spiller med jeres egen Kvartet, fordi familien er der, hvor det er sjovt at være!

Spilleregler for Kvartet

Fordel alle kort, så alle har et lige antal. Den person, som gav kort, begynder med at bede en anden spiller om det kort, vedkommende skal bruge for at få en hel familie. Hvis spilleren har det kort, skal man aflevere det uden at stille spørgsmål. Spilleren, som får kortet, kan fortsætte med at bede om kort, indtil den, der spørges, ikke har det kort, der bedes om. Når det sker, er det denne spillers tur til at bede om kort. Og man må gerne bede om de kort, man mistede i forrige runde. Når nogen har samlet en familie, skal vedkommende lægge de fire kort foran sig med forsiden nedad. Den spiller, der får samlet flest sæt, er den endelige vinder! Hvis der kun er to spillere, er reglerne anderledes: Den, der giver kort, giver 10 kort til hver af jer, og lægger resten med forsiden nedad. Som regel er det den spiller, der starter, som kan bede om et specifikt kort. Spilleren skal allerede have ét familiekort. Hvis den anden spiller ikke har kortet, tager den første spiller det øverste kort i bunken, og det er den anden spillers tur til at bede om et kort.

Jeg vil spille flere personlige kortspil

Vi ved godt, at personlige spil og spillekort er rigtigt sjove – og vi kan heller ikke få nok. Du kan altså bestille personlige Kvartet, Memo-kort og almindelige spillekort. Vi har faktisk også et Puslespil, du kan gøre helt personligt! Tjek alle vores spil på denne oversigtsside. Sæt i gang – spilaften!

Vent...