Spørgsmål og svar

PRODUKTER
 1. Vælg produkter
 2. Fremstil produkterne
 3. Bestille produkter
 4. Kvalitet
 5. Priser

 1. Vælg produkter
  • Hvilke produkter kan man bestille hos smartphoto?

   Du finder alle produkter på produktsiden. Klik på fanebladet 'Produkter' for at se de forskellige produktgrupper.
   Vi tilbyder følgende: Fotobøger, Fotogaver, Lærred, Fotostater og Collager, Fotokalendere, Fotokort, Billeder og Plakater. Du finder produktdetaljer som størrelser, priser andre muligheder osv. på produktsiden.

   Op
  • Hvor kan jeg se andre muligheder for alle produkterne?

   Fanebladet ‘Alternativ’ på produktsiderne indeholder alle de oplysninger, du har brug for om de tilgængelige muligheder. Til følgende produkter har vi forskellige tillægsmuligheder: Billeder, Plakater, Lærred, Fotokort og Fotobøger.

   produkter andre muligheder

   Disse tillægsmuligheder kan du kun bestille ved køb af produktet.

   Op
  • Hvilket design skal jeg vælge?

   Med et stort udvalg af produkter og med mere end 120 forskellige designs til hvert enkelt, kan du være så kreativ, du har lyst til. Klik på dit designvalg for at bekræfte eller browse et væld af designmuligheder. Tjek vores sider med ”Hændelser” til dine særlige ønsker. Du finder siderne til højre på siden med produktoversigten.

   Op
  • Hvor mange billeder kan der være i min Fotobog?

   Hver Fotobog har et bestemt antal sider som standard. Ønsker du flere billeder, lægger du bare flere sider til. Du kan også ændre sidernes layout for at få plads til flere billeder. I stedet for at have et billede per side, kan du fx indsætte seks billeder per side. Du finder det antal sider, som er standard, på hver Fotobogs produktside.

   Op
 2. Lav produkterne
  • Hvilken slags filer kan jeg uploade?

   Du kan uploade JPG (JPEG) og PNG filer. JPG er et filformat, som sikrer, at højkvalitetsbilleder kan gemmes som relativt små filer. Vi accepterer desværre ikke andre formater fordi, vi sa ikke kan garantere, at formatet opnår en tilstrækkelig høj standard.

   Op
  • Hvordan skal jeg uploade mine billeder?
   • Uploade flere end 10 billeder?
    • - Brug smartphoto Image Uploader. Dette er et lille program du skal installere på din computer. Med dette program kan du se dine billeder på din computer og vælge dem, du ønsker at uploade.
   • Uploade mindre end 10 billeder?
    • Brug Single image upload metoden.
   Op
  • Vil mine billeder blive ændret efter upload?

   Når du oploader fotos for at bestille billeder eller oprette en Fotobog, ændrer vi formatet på billederne, mens vi oploader. De vil være store nok til at lave det valgte produkt uden at miste kvalitet og selve oploadningen sker meget hurtigere.

   Op
  • Hvor lang tid tager det at uploade billeder?

   Den tid, det tager at uploade dine billeder, er afhaengig af dels billedernes størrelse som internetopkoblingens hastighed. Store filer kan tage lang tid.

   Op
  • Hvad skal jeg gøre, hvis det ikke lykkedes at uploade?

   Mange virksomheder blokerer installation af Active X og Java-filer.Prøv at uploade billedene fra en anden computer, eller upload billedene en efter en (Photo by Photo method).

   Op
  • For at oprette en Fotobok, er jeg nødt til at installere Silverlight. Hvad er Silverlight?

   Silverlight er en lille Microsoft program, der vil blive installeret på din computer.Andre hjemmesider bruger det også. Det er 100% sikkert. Hvis du bruger Chrome kan du ikke instellere Silverlight på din computer.

   Op
 3. Bestil produkter
  • Kan jeg bestille forskellige produkter samtidig?

   smartphoto har mange produkter som du kan kombinere i din ordre.

   Op
  • Skal jeg oprette en konto for at kunne afgive en ordre?

   Vi skal bruge nogle oplysninger om dig som dit navn, adresse og e-mail, for at du kan handle hos smartphoto. Disse oplysninger er nødvendige til at sikre korrekt forsendelse, og at du modtager din ordre.

   Op
  • Har jeg mulighed for at ændre på min ordre, efter jeg har gennemført den?

   Du kan ikke foretage ændringer i din ordre, efter du har gennemført den. Vi sampakker heller ikke forskellige ordrer, du har afgivet til en ordre.

   Op
  • Hvor kan jeg se min ordrestatus?

   Hvis du går til ”Mine sider” på websiten og klikker på ”Mine ordrer” i øverste, venstre menu, finder du en oversigt over alle dine ordrer samt status over hver enkelt.

   Op
  • Hvordan bruger jeg tilbudskoder?

   For at benytte tilbudskoden, når du handler på smartphoto.dk, skriver du koden inde i feltet ”Tilbudskode” i indkøbsvognen. For at aktivere koden skal du klikke på knappen ”Anvend kode” . Du kan ikke kombinere to eller flere, forskellige tilbud og, du kan kun bruge en tilbudskode per ordre. Hvis tilbuddet er en mængderabat som fx 2 for 1, 3 for 2 osv, skal du manuelt ændre på antallet af produkter i indkøbsvognen. Tast det ønskede antal produkter ind og tjek, at antallet ændrer sig. smartphoto tager intet ansvar for forkert anvendelse af rabat koder, når købet er gennemført. Hvis du har spørgsmål vedrørende anvendelsen af rabat koder, bedes du altid kontakte kundeservice før du foretager dit køb.

   Op
 4. Kvalitet
 5. Priser
  • Hvor finder jeg de forskellige størrelser og priser på produkterne?

   Klik på fanebladet "Detaljer" på en produktside for att se de forskellige formater og priser. Du finder også en oversigt over dette i prislisten.

   format & priserOp
  • Kan jeg få mængderabat?

   For øjeblikket tilbyder vi ikke mængderabat.

   Op
  • Indgår der moms i de oplyste priser?

   Ja, alle vore priser er inklusive moms. I varekurven kan du se, hvor stor en del af den samlede pris, som momsen udgør.

   Op
BETALNING
LEVERING
MIN SMARTPHOTO KONTO
KRAV TIL BILLEDERNE