Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Bordskånere til gryder – sæt med 2
Bordskånere til gryder – sæt med 2
Bordskånere til gryder – sæt med 2
Bordskånere til gryder – sæt med 2
Bordskånere til gryder – sæt med 2
Bordskånere til gryder – sæt med 2

Sæt dine varmeste minder på en personlig bordskåner, og lav mad med kærlighed

Følg dit hjerte i stedet for opskrifter med dette sæt af to personliggjorte bordskånere til gryder. Læg den unikke bordskåner med billede mellem den ret, du serverer, og spisebordet. Disse korkbordskånere, som du skræddersyr med dine yndlingsbilleder, beskytter dit bord mod varmeskader eller giver dine gryder og skåle et stabilt underlag ved behov. Du kan også bare benytte den personlige bordskåner som en unik dekoration på spisebordet. Den vil også vække begejstring som gave til en køkkenelsker, fordi det skræddersyede bordskånerdesign med billeder og citater vil skabe glæde ved bordet.
  • Personliggør med dine egne billeder og tekst
  • Vælg blandt en lang række designs
  • Blank overflade på FSC-certificeret Hårdplade
Gå til designs
Vælg produkt først

Levering

fra 6 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Hvorfor er personlige bordskånere en god gave til familie, venner eller dig selv?

Når sættet med bordskånere til gryder bliver personligt, skaber du en helt unik gave. Du kan tilføje betydningsfulde, inspirerende eller opløftende citater. Kom dine yndlingsminder på en bordskåner, og skab et smukt køkkentilbehør med mening, som vil blive værdsat i mange år frem. Vil du mere? Du kan tilføje en af vores andre personlige køkkenting til bestillingen: et forklæde, en grillhandske, eller et salt- og peberkværnsæt. Og vi har mere: personlige grydelapper og en masse andet køkkengrej som f.eks. et krus, en skål, prægede glas eller et skærebræt. Du kan også skabe en unik opskriftsbog!

Personlige bordskånere til gryder eller klassiske bordskånere i kork

Når du designer dine egne, personlige bordskånere til gryder i kork, kan du sætte dit eget personlige præg på dette køkkentilbehør. Og derfor er dette bordskånerdesign i kork den perfekte gave til alle køkkenelskere, mesterkokke eller madkendere. Skal du til indflytterfest? Husk at tage et sæt personlige bordskånere til gryder med! Du kan vælge blandt mange designs, farver, tekster og billeder, som afspejler din egen stil og personlighed. Advarsel: Det kan blive svært at forære dem væk. Løsning: Skab et personligt bordskånerdesign til dig selv samtidigt.

Hvad kan jeg bruge personlige lav selv bordskånere til?

Et sæt personlige lav selv bordskånere er den perfekte gave, hvis du er til praktiske gaver. Bordskånerne i træfiber beskytter dit bord mod varmeskader. Derudover udgør de et stabilt underlag for dine gryder, pander og tallerkener. Når du personliggør dit eget bordskånerdesign, sætter du ikke alene et personligt præg på dit køkken, de har også et praktisk formål. Apropos stil! Hvis du synes, de er for fine til at blive brugt, kan du også bare bruge dem som dekoration. Du kan sætte din personlige lav selv bordskåner på køkkenbordet, hænge den på væggen eller bruge den som dekoration på et bord. Meget æstetisk!

Fortab dig i minderne med et sæt personlige bordskånere

En bordskåner, som du selv har skabt, får samtalen i gang. Her kan du fortælle om dengang, du var på vandretur i fjeldene eller besøgte en by, som i årevis havde været på din liste over drømmedestinationer. Det personlige bordskånerdesign kan faktisk bruges til at minde dig om alle de særlige begivenheder igennem tiden: Bryllup, jubilæum, fødselsdag eller en hvilken som helst milepæl – en personlig bordskåner med dato eller tekst skaber et varigt minde, som minder dig om de mange dejlige øjeblikke. Vi ved godt, at det kan være svært ikke at blive lidt sentimental over bordskånerne i kork, men hvorfor ikke? Lad os vise vores taknemmelighed og bringe mere glæde ind i vores egen hverdag og i vores venner og families liv med noget så enkelt som et sæt personlige bordskånere til gryder!

Vent...