Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Bamsetaske med navn
Bamsetaske med navn
Bamsetaske med navn
Bamsetaske med navn
Bamsetaske med navn
Bamsetaske med navn
Bamsetaske med navn
Bamsetaske med navn
Bamsetaske med navn
Bamsetaske med navn

Bliv ekstra sød med en personlig bamserygsæk

En bamserygsæk er perfekt som barnets første rygsæk. Den er lille, blød og rigtig sød. Den personlige bamserygsæk kombinerer funktionaliteten hos en almindelig rygsæk samtidig med at den søde bamse gør at alle børn vil gå med den. Rygsækken rummer nemt en flaske, et mellemmåltid eller andre fornødenheder. Takket være det ekstra bløde og luftige materiale vil bamsen blive barnets bedste ven og trøste dit barn under hverdagens eventyr. Den er altid parat til et hyggekram, når barnet har brug for det. Lad dit barn tage sin bamserygsæk med ind i butikken eller i børnehaven, den er så nuttet, at den vil få alles hjerter til at smelte!
  • Personlig med dit barns navn broderet på
  • Utrolig sød bamse i blødt materiale med bjørneører
  • Komfortabel rygsæk med et rum og forlomme
1

Vælg farve

Beige

27 28 13 cm

kr. 249,00

Brun

27 28 13 cm

kr. 249,00

Afslut de tidligere trin først
Afslut de tidligere trin først
Udfyld de tidligere muligheder først

Levering

fra 6 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Interessante fakta om bamserygsækken

En personlig bamserygsæk med broderi

Bamserygsækken er både funktionel og bedårende. En første rygsæk med dit barns navn broderet på. Den er blød, hyggelig og en bedste ven at tage med ud på nye eventyr.Den praktiske rygsæk har et stort rum, der er perfekt til at bære legetøj, snacks med mere i. De justerbare skulderstropper sikrer en behagelig pasform, der gør den perfekt til legeaftaler eller i børnehaven. Det superbløde materiale ser ud som og føles som en rigtig bamsebjørn, hvilket gør den til en elsket ven, barnet vil tage med overalt.

Fordoble blødheden med en bamserygsæk!

Dit barn bliver så sød med sin egen bamserygsæk på og måske vil du som forælder også gerne matche stilen? Vores teddytaske er fremstillet i samme materiale og det er en perfekt kombination med bamserygsækken! En teddytaske er et godt valg for enhver forælder. I tasken kan du nemt tage bleer, flasker og andre fornødenheder med, samtidig med at dit barn bær sin egen rygsæk med legetøj og snacks.Både teddytasken og bamserygsækken kan specialbroderes, så du og dit barn kan gå i byen og matche hinanden!

Vent...