Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

 • Teglas

 • kr. 109,00

 • Levering fra 23. maj
 • Charm

 • 2 varianter

 • kr. 369,00

 • Levering fra 23. maj
 • Oplukker

 • 4 varianter

 • kr. 139,00

 • Levering fra 23. maj
 • Pude

 • Mere end 10 varianter

 • kr. 169,00

 • Levering fra 23. maj
 • Urtepotte

 • 2 varianter

 • kr. 109,00

 • Levering fra 23. maj

Dekorationer og pynt til konfirmationen

Hvordan komplimenterer du dine kort til konfirmationen, så der er et fælles tema? Med en masse flot borddækning, hvor dine konfirmationskort spiller helt perfekt sammen med den pynt til konfirmationen, du vælger. Vi hjælper dig med at dække et festligt og personligt bord til konfirmationsfesten. På Smartphoto finder du nemlig masser af inspiration til konfirmation og mange muligheder for at bruge dine egne fotos af konfirmanden til at designe bordkort, menukort, flaskeetiketter og meget mere, der gør borddækningen til noget helt særligt og personligt. Det er slet ikke svært at lave sin egen pynt til konfirmationsfesten på smartphoto – og vi har masser af ideer til pynt til konfirmation og guides til, hvordan du laver dit eget.
Mere Mindre

Invitation og takkekort til konfirmation

De fleste konfirmander får stakkevis af kort og telegrammer til konfirmationsfesten. Skal dit skille sig lidt ud fra mængden? Så brug Smartphoto til at designe et unikt konfirmationskort med billeder af konfirmanden – det er en af vores mest populære ideer til konfirmationen, og det er ikke svært at komme i gang. Alt, du skal gøre, er at finde et godt billede af dagens hovedperson frem - så hjælper vi med inspiration til konfirmationskortets design og farver. Vi tilbyder konfirmationskort, invitationer og takkekort i mange størrelser og former - og du kan også tilføje tekst eller en lille ramme, hvis du ønsker at designe et personligt konfirmationskort.
Mere Mindre

Telegram og konfirmationskort

Pak pengegaven pænt ind. Penge er en genganger på de fleste konfirmanders ønskesedler, men pengegaver er sjældent lige så sjove at få som gaver, der er pakket ind. Det får du mulighed for at lave om på hos Smartphoto. Her kan du nemlig gøre lidt ekstra ud af konfirmationskortet, så det bliver mindst lige så sjovt at modtage penge som en gave – alt, du skal bruge, er din fantasi og et godt billede af konfirmanden. Når du laver dit eget personlige telegram til konfirmationen hos Smartphoto, bestemmer du helt selv, hvilket motiv og hvilken farve kortet skal have, og så kan du vælge mellem de mange designs, størrelser og formater.
Mere Mindre

Design en fotobog til konfirmationen

Hos Smartphoto har vi masser af gode bud på personlige konfirmationsgaver - en af vores mest populære gaver er en fotobog med billeder fra konfirmandens fødsel og frem til den store dag. En fotobog med gode minder er en perfekt konfirmationsgave fra forældre, bedsteforældre eller andre, der har kendt konfirmanden hele livet. Det er en gave, der viser omtanke, og som konfirmanden kan have glæde af i mange år fremover – og det er slet ikke svært at komme i gang. Når du har fundet alle yndlingsbillederne frem og valgt dit foretrukne design til fotobogen, så er det bare at sætte dem ind på siderne i bogen.

Tip: Du kan også forære konfirmanden en forsinket konfirmationsgave – en fotobog med billeder fra konfirmationsfesten. Husk at tage mange billeder til festen, så du har nok pletskud til fotobogen.
Mere Mindre

Konfirmationsdesign - gør dagen ekstra speciel

Vælg din favorit fra vores designs og brug det på flere produkter. Vi har masser af designs, der passer perfekt til konfirmationen. Vi giver dig en masse inspiration til takkekort til konfirmationen, invitationer til konfirmationen, pynt, gaver, gaveæsker og meget mere, som du kan bruge til at gøre dagen ekstra speciel. Vi hjælper dig med at tilføje det ekstra til konfirmationen, så dagen hænger sammen, og minderne giver et smil på læberne i fremtiden. Se vores udvalg af takkekort, invitationer og andet inspiration til konfirmationen, så dagen bliver ekstra speciel.
Mere Mindre

Få inspiration og sjove ideer til konfirmationsfesten

Vi har gjort det let for dig at planlægge en helt særlig konfirmationsfest. Det vigtigste for os er, at festens hovedperson får en god dag, og konfirmanden, familie og andre gæster husker dagen for den gode stemning og specielle anledning, konfirmationen var. Derfor har vi samlet en masse sjove ideer til konfirmation og inspiration til konfirmationsfesten. Du kan bl.a. sætte dit personlige præg på alt fra indbydelser og bordkort til flaskeetiketter, gæstebog og takkekort. Vi har stort set alt til konfirmationen. Hvis du har fundet billeder af konfirmanden frem, så er det bare med at komme i gang med forberedelserne til den store dag.
Mere Mindre

Konfirmationsgaver - find gaven til konfirmanden

Konfirmationsfesten er en unik begivenhed, og det samme bør gælde for gaven til konfirmanden. Her hos Smartphoto har du mulighed for at skabe din egen fotobog og finde inspirerende ideer til personlige konfirmationsgaver med billeder af konfirmanden – en måde at skabe gaver, der virkelig gør indtryk. Vores udvalg af favoritter inkluderer personlige krus, t-shirts, fotobøger og covers med personlige tekster og billeder. Fotobøgerne, fyldt med dejlige minder, er et populært valg – en gave, der bevarer minderne for altid. Overvej også at gøre en pengegave spændende med et kreativt twist. Selvom pengegaver ofte er velkomne, kan de virke lidt uopfindsomme, så hvorfor ikke tilføje et sjovt element? Personligt designede fotokrus, t-shirts og spillekort med billeder af konfirmanden er blot nogle af vores forslag til budgetvenlige og underholdende gaver, der kan bringe et smil frem og gøre pengegaven mere spændende.

Vent...