Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Telegram og konfirmationskort

Pak pengegaven pænt ind. Penge er en genganger på de fleste konfirmanders ønskesedler, men pengegaver er sjældent lige så sjove at få som gaver, der er pakket ind. Det får du mulighed for at lave om på hos Smartphoto. Her kan du nemlig gøre lidt ekstra ud af konfirmationskortet, så det bliver mindst lige så sjovt at modtage penge som en gave – alt, du skal bruge, er din fantasi og et godt billede af konfirmanden. Når du laver dit eget personlige telegram til konfirmationen hos Smartphoto, bestemmer du helt selv, hvilket motiv og hvilken farve kortet skal have, og så kan du vælge mellem de mange designs, størrelser og formater.
Mere Mindre

Dekorationer og pynt til konfirmationen

Hvordan komplimenterer du dine kort til konfirmationen, så der er et fælles tema? Med en masse flot borddækning, hvor dine konfirmationskort spiller helt perfekt sammen med den pynt til konfirmationen, du vælger. Vi hjælper dig med at dække et festligt og personligt bord til konfirmationsfesten. På Smartphoto finder du nemlig masser af inspiration til konfirmation og mange muligheder for at bruge dine egne fotos af konfirmanden til at designe bordkort, menukort, flaskeetiketter og meget mere, der gør borddækningen til noget helt særligt og personligt. Det er slet ikke svært at lave sin egen pynt til konfirmationsfesten på smartphoto – og vi har masser af ideer til pynt til konfirmation og guides til, hvordan du laver dit eget.
Mere Mindre

Sjove konfirmationsgaver

Vi har masser af ideer til konfirmation og nonfirmation – også når det kommer til gaverne. Skal de traditionelle pengegaver krydres med noget mere personligt, finder du nemlig masser af muligheder hos Smartphoto. Lav selv en personlig fotobog, design dit eget fotokrus eller et få et foto eller navn indgraveret i et glas eller smykke – en personlig gave er altid en god ide til konfirmationen og med garanti en gave, der skiller sig ud fra mængden, og som ikke går i glemmebogen. Du kan finde mange flere gode ideer til konfirmationsgaver her.
Mere Mindre

Konfirmationsdesign - gør dagen ekstra speciel

Vælg din favorit fra vores designs og brug det på flere produkter. Vi har masser af designs, der passer perfekt til konfirmationen. Vi giver dig en masse inspiration til takkekort til konfirmationen, invitationer til konfirmationen, pynt, gaver, gaveæsker og meget mere, som du kan bruge til at gøre dagen ekstra speciel. Vi hjælper dig med at tilføje det ekstra til konfirmationen, så dagen hænger sammen, og minderne giver et smil på læberne i fremtiden. Se vores udvalg af takkekort, invitationer og andet inspiration til konfirmationen, så dagen bliver ekstra speciel.
Mere Mindre

Få inspiration og sjove ideer til konfirmationsfesten

Vi har gjort det let for dig at planlægge en helt særlig konfirmationsfest. Det vigtigste for os er, at festens hovedperson får en god dag, og konfirmanden, familie og andre gæster husker dagen for den gode stemning og specielle anledning, konfirmationen var. Derfor har vi samlet en masse sjove ideer til konfirmation og inspiration til konfirmationsfesten. Du kan bl.a. sætte dit personlige præg på alt fra indbydelser og bordkort til flaskeetiketter, gæstebog og takkekort. Vi har stort set alt til konfirmationen. Hvis du har fundet billeder af konfirmanden frem, så er det bare med at komme i gang med forberedelserne til den store dag.
Mere Mindre

Kom godt i gang med invitationer og takkekort

Du kan nemt lave et flot takkekort til konfirmation, invitation til konfirmation og andre konfirmationskort på smartphoto – også selvom du ikke selv synes, du er kreativ. Vi har nemlig samlet masser af inspiration, som du kan støtte dig til i jagten på det perfekte konfirmationskort. Når du går i gang med at lave dit kort, ligger der masser af skabeloner, eksempler og inspiration til flotte telegrammer til konfirmationen. Her kan du se vores bud på konfirmationstelegrammer til både piger og drenge i forskellige former, farver og størrelser og ikke mindst med forskellige motiver. Når du bruger energi og kræfter på at gøre dagen ekstra speciel, forstærker det den gode stemning og minderne, så man tænker tilbage på dagen med det store smil på læberne. Bestil dine invitationer og takkekort til konfirmation her hos Smartphoto og giv dagen og jeres minder det, de fortjener.

Vent...