Invitation & Takkekort

Lav selv takkekort og indbydelser til konfirmationen

Konfirmationsinvitation med et personligt præg

På Smartphoto kan du sætte dit personlige præg på indbydelserne til konfirmationen. Her bestemmer du nemlig selv, hvilke billeder, der skal trykkes på kortet, hvilke former og farver kortet skal have og hvilken tekst, der skal stå i det – det giver oftest et resultat, som både de inviterede og konfirmanden bliver glade for. Det er både nemt og hurtigt at designe invitationer til konfirmationen online på Smartphoto og når du har bestilt, trykker vi dem på papir af høj kvalitet og sender dem til dig efter få hverdage.

Lav flotte takkekort til konfirmationen

Takkekort til konfirmationen er en god måde at sige tak for opmærksomheden og gaverne på – og hos Smartphoto har vi gjort det nemt for dig at gøre lidt ekstra ud af det. Her kan du nemlig bruge dine pletskud fra konfirmationen til at lave flotte kort til festens deltagere, hvor du helt selv vælger design, størrelse og tekst. Når du har lavet dit takkekort til konfirmationen er det bare at vente – Så trykker vi det på papir af høj kvalitet og sender det til dig.

Tip til takkekortet: Få taget billeder af konfirmanden sammen med hver enkelt af festens gæster og brug dem til at lave personlige takkekort til dem, der var med til at gøre dagen til noget særligt!