Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Marineblå personlig sweatshirt med et centralt hjerteformet fotoprint og teksten "YOU'RE THE BEST I love you".
Sorte og grå sweatshirts med 'plant person' tekst, hængende på træbøjler.
Grå personlig sweatshirt med et solsikke design og 'Plant Mom' tekst på brystet.
Stak af tre personlige sweatshirts i marineblå, grå og sort, foldet på en hvid overflade.
Nærbillede af en marineblå personlig sweatshirt med hvid broderet tekst "Est. 20XX".
Marineblå personlig sweatshirt med et centralt hjerteformet fotoprint og teksten "YOU'RE THE BEST I love you".
Sorte og grå sweatshirts med 'plant person' tekst, hængende på træbøjler.
Grå personlig sweatshirt med et solsikke design og 'Plant Mom' tekst på brystet.
Stak af tre personlige sweatshirts i marineblå, grå og sort, foldet på en hvid overflade.
Nærbillede af en marineblå personlig sweatshirt med hvid broderet tekst "Est. 20XX".

Design din sweatshirt med tryk

Vær kreativ og løft din garderobe til et helt nyt niveau med en unisex sweatshirt.
Vælg en broderet sweatshirt, hvis du vil have elegance og simpelt design, eller vælg en sweatshirt med print, hvis du vil gøre dit sæt tøj lidt sjovere eller det personlige design mere tydeligt.
Design din sweatshirt med billeder af familie, venner eller en intern joke, du har med modtageren.
Din personlige sweatshirt kan designes på mange måder, og det er kun din fantasi, der sætter grænser. Brug alle slags billeder eller tekst, der vil give modtageren et smil på læben. Designer du en sweatshirt med tryk til dig selv, kan du selv bestemme, hvordan den skal løfte din garderobe. Skal designet være simpelt og elegant, eller skal det gøre et indtryk?

Broder et navn eller en dato, eller personliggør sweatshirten med dit yndlingsfoto og tekst trykt på stoffet. Vidste du, at vi også har trøjer til børn?
Se her og lav matchende trøjer, så man kan se, familien hænger sammen. Nyd magien ved personliggjorte sweatshirts, eller giv en sweatshirt med tryk til en, du holder af. Denne sweatshirt klæder dig godt på hele året. Brug den om sommeren som en varm trøje, når det bliver køligt, eller brug den om vinteren som en klassisk trøje under vinterjakken.
  • Tilpas med et broderet navn, eller tryk med tekst og/eller foto
  • Sweaterens materiale er PETA-godkendt vegansk
  • OEKO-TEX Standard 100 og Better Cotton-certificeret materiale

Vælg størrelse

(S)

Vælg farve

(Grå)

Grå

Sort

Mørkeblå

Koboltblå

Vælg type

(Tryk)

Tryk

kr. 319,00

Broderi

kr. 339,00

Gå til designs
Gå til designs
Udfyld de tidligere muligheder først

Levering

fra 4 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Tips og tricks til vores personaliserede sweatshirts

Kreative idéer til en tilpasset sweatshirt

Har du brug for inspiration til at skabe din egen personlige sweatshirt med print? Første skridt er at vælge det udtryk, du foretrækker. Hvis du gerne vil udnytte broderiets æstetik, og du har et navn, en dato eller en anden tekst, skal du vælge en sweatshirt med broderi. Hvis du ikke rigtig har en bestemt tekst i tankerne, men elsker broderede produkter, kan du overveje at tilføje et bogstav eller et inspirerende ord (op til 15 tegn) til din sweatshirt. Hvis du vil tilføje lidt mere sjov til din garderobe, og du vil sætte et billede og/eller et citat på din personlige sweatshirt, skal du vælge en sweatshirt trykt med foto og/eller tekst. Vælg et design, du kan lide, og kom i gang. Det er din chance for at slippe dine kreative tanker løs.

Hvis du ikke kommer i tanke om noget, eller du har brug for inspiration, vil vi gerne give dig nogle ideer. Måske vil du lave 'mindesweatshirts': Et langvarigt minde om en særlig begivenhed, du har arrangeret eller været til. Find dit yndlingsbillede fra begivenheden, og begynd at personliggøre din sweatshirt. Vælg det design, du vil have, og tilføj en dato, et navn eller et slogan, der er knyttet til begivenheden. Har du ikke noget billede til rådighed? Du kan altid downloade et billede af dit yndlingsdyr eller blot uploade et billede af dine kæledyr. Vi vil vædde med, at du har masser! Hvis du vil have flere personlige ting til din dyreven, har vi helt sikkert noget for dig. En anden idé er at tilføje et billede af din yndlingsfilm, serie eller noget andet, du virkelig godt kan lide. Kan du ikke få nok af personligt tøj, nu hvor du ved alt det her? Design din sweatshirt med tryk her hos smartphoto.

Design en sweatshirt, der passer til dine børns tøj

Vidste du, at vi har disse personlige sweatshirts i børnestørrelser? Dette er din chance for at begynde at matche jeres tøj og styrke jeres relation. Hvis denne idé er noget for dig, kan du gøre det samme med vores farverige forklæder, da vi har et til voksne og et til børn. For at motivere dit barn til at bære sikkerhedsvest i skolen, kan du personliggøre matchende sikkerhedsveste. Sidste skridt er at sikre, at ingen mister noget. Vores strygemærker eller vores navnestempel vil sikre, at dit barns tøj ikke bliver forvekslet med en andens i børnehaven eller skolen. Oplev hele udvalget af navnemærker til at markere dine ejendele og aldrig miste noget mere.

Personlig sweatshirt - en perfekt gave

Hvis du vil glæde en, du holder af, kan du personliggøre en sweatshirt til dem. Ideel gave til en fødselsdag, mors dag eller fars dag. Du kan også lave julesweater eller valentinsweatshirt til jul, valentinsdag eller andre anledninger. De er praktiske om vinteren, efteråret, foråret og selv på kølige sommeraftener. De har et moderne look og er designet til alle typer aktiviteter. Design din egen sweatshirt med tryk i dag.

Vent...