Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Personlig teddytaske
Personlig teddytaske
Personlig teddytaske
Personlig teddytaske
Personlig teddytaske
Personlig teddytaske

Den moderne teddytaske der viser din blødere side

En personlig teddytaske går aldrig af mode og kan bruges hele året rundt. Nu kan du skræddersy tasken med et navn eller et valgfrit citat på. Vi garanterer at det broderede budskab vil gøre den til din yndlingstaske. Tag den med i skole, på arbejde eller i fitnesscenteret, simpelthen overalt. Du kan også vælge at vise din bløde side ved at give tasken til en du holder af. En blød og sød teddytaske er noget, som alle ønsker sig.
  • Broderi med navn eller valgfri tekst på
  • Moderne blødt teddystof
  • En blød taske med en lomme til alt tilbehør
Gå til designs
Vælg produkt først

Levering

fra 5 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Inressant fakta om teddytasken:

Hvorfor vælge en broderet teddytaske?

Tilføj et navn, en vigtig dato eller et yndlingscitat til denne teddytaske, for at gøre tasken endnu mere praktisk. Broderiet gør det nemmere at identificere din egen taske, hvorend du er og sørger for at tingene er beskyttet også i trange situationer. En personlig broderet teddytaske garanterer en unik stil!

Er en personlig pusletaske en god gave?

Denne varmende teddytaske er perfekt for alle, der har god smag. Den moderne og søde taske garanterer et smil på modtagerens læber og med broderi på vil den blive ekstra værdsat. Tasken er børnevenlig. Ved at tilføje den bedårende bamserygsæk bliver gaven komplet. Så kan både forælder og barn bære sin egen bløde taske og matche hinanden. Så sødt at det vil smelte ethvert hjerte!

Hvad indeholder min pusletaske?

Pusletaske teddy rummer alle dine fornødenheder. Du kan bruge tasken efter dine egne ønsker. Medbring den i hverdagen eller skab et towel og en drinkflaska og gør din teddytaske til en trendy fitnesstaske. Vær stilfuld, hvorend du går!

Vent...