Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Skærebræt i træ
Skærebræt i træ
Skærebræt i træ
Skærebræt i træ
Skærebræt i træ
Skærebræt i træ
Skærebræt i træ
Skærebræt i træ
Skærebræt i træ
Skærebræt i træ
Skærebræt i træ
Skærebræt i træ
Skærebræt i træ
Skærebræt i træ

Lav dit eget skærebræt på Smartphoto

Vi har gjort det let for dig at lave dit eget skærebræt. Det første du skal gøre er at vælge mellem de mange fine designs. Herefter vælger du selv hvilket motiv og hvilken tekst, du vil have indgraveret i træet. Et personligt skærebræt med tekst
Står et nyt skærebræt højt på ønskelisten hos en, du holder af? Så kan du gøre gaven ekstra personlig ved at lave dit eget skærebræt med tekst på Smartphoto. Her får du mulighed for selv at vælge, hvilken form skærebrættet skal have og hvilken tekst, der skal indgraveres. En mindeværdig gave til dig selv eller en, som elsker at stå i køkkenet. Holdbart skærebræt fra Smartphoto
Når du laver dit eget skærebræt på Smartphoto, kan du regner med, at træet er i god kvalitet, og at du får et holdbart produkt med hjem, som kan skabe glæde i køkkenet i lang tid fremover. Er du typen, der sætter pris på, at der er styr på tingene i køkkenet? Så kan det også være en god ide at lave dit eget skærebræt i træ til hhv. kød og grøntsager - på den måde sørger man for, at de to ting holdes adskilt under madlavning.
  • En stilfuld gave med et personligt præg, som du kan vise frem
  • Fremstillet af massivt bøgetræ af høj kvalitet eller bæredygtig, miljøvenlig bambus
  • Perfekt til at servere tapas eller ost og få dine gæster til at smile

Vælg form

(Cirkel)

Oval

33 20 1,5 cm

kr. 249,00

Cirkel

20 26,5 2 cm

kr. 199,00

Rektangulær

36,5 20 cm

kr. 229,00

Gå til designs
Gå til designs
Udfyld de tidligere muligheder først

Levering

fra 5 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Forvandl dit skærebræt til et tapasbræt

Vidste du, at et skærebræt i træ også er et perfekt tapasbræt? Træets naturlige skønhed giver en rustik elegance til præsentationen af din mad. Et populært og velkendt valg er en ostetallerken. Du vil med garanti imponere på en aften med venner eller familie! Vil du vide, hvordan du skal arrangere dit ostebord? Vi giver dig et par tips og tricks.
Først og fremmest er det vigtigt at have et varieret udvalg af oste til rådighed. Sørg for at have en eller to varianter af følgende oste:
  • Hårde oste; som en Gouda
  • Bløde oste; som en brie eller camembert
  • Friske oste; som gedeost eller ost med krydderurter
Ud over ost er det også vigtigt at tilføje nogle andre og anderledes smage, noget salt som nødder eller sødt som frugt. At tilføje lidt pynt til dit bræt er det, der gør det til et smukt fad. Overvej følgende toppings til et fantastisk fad:
  • Frugt, vindruer og jordbær, men også tørret frugt plejer at være perfekt.
  • Noget knasende som nødder eller kiks
  • Smørepålæg, lidt honning og syltetøj vil skabe en god balance mellem de forskellige smage.
  • Afslut med nogle friske krydderurter som timian eller rosmarin.
Når du har alle dine fornødenheder, er det tid til at arrangere dit fad. Begynd med ostene, og læg dem på skærebrættet med god afstand imellem. Læg derefter frugter rundt om dem, og prøv at holde en balance mellem farver og størrelser rundt om på tallerkenen. Det næste er kiks og nødder, og du får den flotteste effekt ved at sprede dem tilfældigt på brættet. Læg til sidst nogle smørepålæg og marmelader i små skåle, læg dem på fadet, og top med nogle krydderurter.
Forbløf dine gæster ved at kombinere disse elementer og forvandle dit træskærebræt til et fantastisk midtpunkt.

Vent...