Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Chokoladehjerte
Chokoladehjerte
Chokoladehjerte
Chokoladehjerte

Søde stunder med dit personlig tilpassede chokoladehjerte

Det personlig tilpassede chokoladehjerte er en glæde for både øjnene og smagsløgene og udgør samtidig en unik gave, som uden tvivl vil blive værdsat. Forkæl dig selv eller dine nærmeste med en æske fyldt med lækre chokoladesmage, hvor et dejligt foto eller en besked er trykt på det øverste lag. Nyd fornemmelsen af chokoladen og marcipanen, der smelter i munden, og sæt pris på den fremragende kvalitet af belgisk chokolade. Bare én bid mere?
  • Vælg mellem forskellige designs og tilpas med tekst og/eller foto
  • Lækker belgisk produceret Callebaut-chokolade certificeret med Cocoa Horizons-mærket
  • Afsluttet med et tyndt lag af marcipan
Gå til designs
Vælg produkt først

Levering

fra 6 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Tilvalg

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Personlig tilpasset chokolade er altid en god idé

Uanset om du fejrer en bryllupsdag, en fødselsdag eller bare dig selv, er chokolade altid en god idé. At nyde et stykke chokolade er en oplevelse for alle sanser, fra den duft, der fylder dine næsebor, til lyden af et stykke chokolade, der knækker. Det personlig tilpassede lag af marcipan tilføjer en interessant tekstur til chokoladen. Den personlige besked, det citat eller det billede, du tilføjer til marcipanen, løfter chokoladeoplevelsen til nye højder. Vi er ret sikre på, at kun et stykke ikke vil være tilstrækkelig til at tilfredsstille dine smagsløg.

Leder du efter flere personlig tilpassede chokoladeprodukter?

Hvad med en personlig tilpasset Chokolade med foto, Chokolade med tekst eller at personalisere hvert enkelt stykke chokolade med et foto eller et citat? Vi har også personalised candy, se her for at udforske alle disse specialdesignede søde sager!

Vent...