Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Make a Recipe Book
Make a Recipe Book
Make a Recipe book
Make a Recipe Book
Make a Recipe Book
Make a Recipe book

Gør dine familieopskrifter levende

Du kan ikke huske alle dine yndlingsopskrifter. Og hvordan kan du nemt give disse personlige opskrifter til venner og familie? Du kan samle alle fine fantastiske teknikker, særlige ingredienser og opskrifter på dine populære retter i denne personlige opskriftbog. Vælg et kært design, tilføj dine fotos og tilføj nogle søde mærker til at visualisere din yndlingsmad. Indrøm det: Dette er alle ingredienserne til en perfekt gave til Mors Dag!
Lav din egen kogebog og giv den til en, du holder af
Er du en haj i et køkken og bliver ofte spurgt om dine opskrifter? Så lav din egen kogebog og forær den til en, du holder af. Det kan være en god kollega, en ven eller veninde. En personlig kogebog er også en oplagt gave til børnene, når det er ved at være tid til at flytte hjemmefra. I en opskriftsbog med egne opskrifter samler du nemlig dine guldkorn i en personlig kogebog, som børnene altid kan slå op i, når de vil genskabe følelsen af “hjem”. Sådan samler dine bedste opskrifter i en personlig kogebog
Alt det kræver at lave din egen kogebog er, at du samler dine bedste madbilleder og laver en beskrivelse af ingredienser og fremgangsmåde til hver enkelt ret. Du vælger selv om det er madopskrifter, desserter, bagværk eller en drink du ofte serverer for dine gæster.
  • Kogebog med personligt omslag og sider
  • Opskriftbog som du kan skrive dine opskrifter i. Vil du hellere skabe en digital opskriftbog, klik her
  • Indeholder 6 personlige inddelere til gruppering af dine opskrifter
Gå til designs
Vælg produkt først

Levering

fra 6 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

Vent...