Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Julestjerne træ
Julestjerne træ
Julestjerne træ
Julestjerne træ
Julestjerne træ
Julestjerne træ
Julestjerne træ
Julestjerne træ

Lad dit yndlingsbillede skinne på den personlige topstjerne på juletræet

Fuldend dit juletræ med dette unikke supplement til din juletræspynt. En personlig juletræsstjerne er den perfekte afslutning på træet. Juletræsstjernen i træ giver dit juletræ et naturligt, moderne udtryk og bliver ekstra speciel, når du tilføjer dit yndlingsbillede af familien, din partner, dine venner eller dit kæledyr. Det er en fantastisk gave til dig selv, men også en helt særlig, betænksom gave med stor affektionsværdi til dine yndlingsmennesker. Det valgte billede trykkes i høj kvalitet og placeres midt på stjernen. Du kan nemt sætte topstjernen på juletræet ved hjælp af de to klips, der medfølger. Tiden er inde til at pynte juletræet med en helt ny topstjerne!
  • Personliggør med billede og/eller tekst på et af de mange designs
  • Den perfekte gave med affektionsværdi denne jul
  • Fremstillet af FSC-certificeret træ
Midlertidigt udsolgt
Midlertidigt udsolgt

Levering

Ingen leveringstid eller leveringsomkostning er tilgængelig

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

En personlig juletræsstjerne er den perfekte gave denne jul

En topstjerne, som du kan gøre personlig med dit yndlingsbillede, er en unik gave. Den har masser af affektionsværdi, fordi modtageren altid sætter stor pris på personlige gaver. De viser, hvordan du har gjort dig umage og tænkt over gaven. I modsætning til andre gaver viser en personlig juletræsstjerne, at du har overvejet modtagerens smag, præferencer og julens betydning for dine venner og familien, som elsker denne tid på året. Juletræsstjerner genbruges ofte år efter år. At give en personlig topstjerne betyder, at modtagerne får et varigt minde om din betænksomhed, som vil få dem til at tænke på dig, hver gang juletræet pyntes. Du kan forære en personlig juletræsstjerne til venner, familien, kolleger eller som en indflyttergave. Det er en betænksom gestus, som kan styrke relationen til dem, du giver gaven til.

Begynd oppyntningen til jul med en juletræsstjerne

Har du planer om at købe den til dig selv til at pynte dit eget fantastiske juletræ med? Se meget mere julepynt, du kan personliggøre på vores side med julepynt. Her finder du sjove og specielle produkter, som gør dit juletræ helt specielt denne jul. Du finder juletræspynt, fantastiske julekugler med billede, dekorationsbogstaver og meget meget mere! Prøv dig frem med alle de fine designs, og pynt dit hjem, lige som du gerne vil.

Vent...