Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Hjertekrus med foto
Hjertekrus med foto
Hjertekrus med foto
Hjertekrus med foto
Hjertekrus med foto
Hjertekrus med foto

Krus med hjerteformet hank til den du elsker

Har du en helt særlig person, der fortjener al kærlighed i verden? Vis din kærlighed og hengivenhed med et personligt krus med hjerteformet hank. Tilføj dit eget sjove eller søde citat, kombineret med et fantastisk foto, så har du en fantastisk gave klar til enhver lejlighed! Med dette krus med kærlighedstema vil hver dag føles som Valentinsdag.
  • Vælg mellem forskellige designs, og personliggør med tekst og/eller foto
  • Spreder kærlighed
  • Nyhed! Matchende kopper til deling

Vælg produkt

(Hjertekrus med foto)

Hjertekrus med foto

9,5 8,2 cm

kr. 149,00

Hjertekrus Par

9,5 8,2 cm

kr. 269,00

Gå til designs
Gå til designs
Udfyld de tidligere muligheder først

Levering

fra 2 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Krus med hjerteformet hank = krus med ekstra kærlighed

Vi har alle den ene særlige person, der får vores hjerte til at slå hurtigere. Udtryk din kærlighed med et personligt krus med hjerteformet hank. Et personligt krus er den perfekte gave, da du nemt kan tilføje dit bedste minde. Inden du ved af det, nyder den du elsker drikkevarer fra dette smukke krus med hjerteformet hank. Dette vil helt sikkert lyse deres dag op. Et krus med kærlighedstema skaber øjeblikkelig glæde: Din kaffe, te eller suppe vil aldrig have smagt bedre!

Pimp din kærlighedsgave op og gå all out

Ønsker du at skabe en uforglemmelig Valentinsdag for den du elsker? Gør dit personlige krus med hjerteformet hank endnu mere speciel ved at tilføje nogle ekstra kærlighedsgaver. Se alt, hvad du drømmer om på vores Valentinsdagsoverblikssider til ham og til hende. Lad børnene være med til at fejre din Valentinsdag og forkæl dem med en gennemtænkt gave. Besøg vores oversigtsside til børn. Vi ønsker dig en hjertelig Valentinsdag fyldt med romantik, venlighed og lys!

Vent...