Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Vinglas med gravering til en afslappet aften

Fyld disse personlig tilpassede vinglas med din yndlingsvin og forvandl dine aftener til afslappede stunder ved dagens afslutning. Vinglassene kommer i et sæt af to, så I kan skabe nye minder sammen. Gravér dem med en bryllupsdato, et navn eller et citat på og genoplev jeres særlige begivenheder med hvert eneste slurk. Så gennemtænkt, at både du og din elskede vil blive begejstrede for denne unikke gave.
  • Tilpas med tekst på en af designene
  • Højkvalitetsgravure
  • Et sæt med 2 vinglas, perfekte at nyde i godt selskab
Gå til designs
Vælg produkt først

Levering

fra 3 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Har du lyst til flere personlig tilpassede glas?

Nyd din drink fra enhver form for graveret glas. Vi har alt fra teglas til ølglas. Se hele vores udvalg af graverede glas på vores oversigtsside over personlig tilpassede glas.

Den perfekte gave til vinelskere

Leder du efter den perfekte gave til en vinelsker, der ikke bare er deres yndlingsflaske? Du kan skabe en komplet og personlig gave med vores forskellige produkter. Disse personlig tilpassede vinglas er allerede en fantastisk start! Du kan få dem graveret med deres navn eller en dato på med en særlig betydning. Vores træ flaskekarton i træ, som du kan tilpasse med nogle fotos, er perfekt at tilføje til sættet. Til sidst kan du fuldende det med en flaskeetikette at sætte på flasken. Dette er perfekt, når du diskret ønsker at tilføje en besked som en graviditetsbekendtgørelse eller bede nogen om at være din forlover. Hvis du vil gå hele vejen, kan du også tilføje nogle personlig tilpassede flaskebakker.

Vent...