Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Ølglas med gravering - sæt med 2
Ølglas med gravering - sæt med 2

Øl smager bedre i et ølglas med gravering

Køb et ølglas med personlig indgravering på og nyd din yndlingsøl sammen med en du holder af! Gravér en flot besked, et citat, et navn eller en dato på og gør nogen glad. Dette ølglas er en perfekt gave til enhver ølelsker. Vi vil gerne opfordre dig til at drikke med omtanke, når du bruger dine personlig indgraverede ølglas!
  • Tilpas med tekst på en af de mange designs
  • Kvalitetsgravure
  • Får enhver øl til at smage endnu bedre

Vælg produkt

(Drinkglas)

Drinkglas (sæt med 2)

14,6 7 cm

kr. 159,00

Ølglas (sæt med 2)

20 9 cm

kr. 199,00

Gå til designs
Gå til designs
Udfyld de tidligere muligheder først

Levering

fra 5 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Har du lyst til mere personlige glas?

Du kan tilpasse enhver type glas, vi har alt fra teglas til champagneglas. Se hele vores udvalg af glas med indgravering på vores oversigtsside for tilpassede glas. Hvis du ønsker at tilføje et billede, kan du kigge på vores matterede glas!

Specialdesignede gaver til at matche dine ølglas

Er du ved at forberede en større gave til en særlig begivenhed? Tag et kig på vore personlig tilpassede gaver, der fuldender dine ølglas: oplukker, en lighter eller et kortspil vil øjeblikkeligt hæve niveauet på din ølaften. Eller måske et rejsekrus eller termoflaske, ideel til at tage en kop kaffe med på farten dagen efter nogle øl!

Hvorfor smager øl bedre i et glas?

Øl smager måske bedre i et glas af flere årsager, nogle siger, at det har at gøre med aromaer og kulsyre, andre siger det handler om det rent visuelle. Vi er enige om det sidstnævnte. I den forbindelse gør et specialdesignet glas din øl endnu bedre: denne ingrediens tilsætter nogle smil til smagen.

Vent...