Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Få et personlig tilpasset højt drinksglas til en forfriskende drikkevare

Specialdesign dit høje drinksglas og føl glæden ved hver eneste slurk. Et højt drinksglas er meget alsidigt og kan bruges til enhver slags mocktail, cocktail eller sodavand. Enhver drikkevare vil blive forvandlet til en fest, når den serveres i disse individuelt tilpassede glas. Graveret med et navn, en besked eller en særlig dato, gør dette det til en dejlig gave til dig selv eller en unik gave til en indflytningsfest!
  • Tilpas med tekst på en af designene
  • Kvalitetsgravure
  • Perfekt til alle slags drikkevarer
Gå til designs
Vælg produkt først

Levering

fra 3 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Tips og tricks vedrørende vores høje drinksglas

Har du lyst til mere personlige glas?

Vi har alt fra teglas til ølglas. Se hele vores udbud af indgraverede glas på vores oversigtsside for personlig tilpassede glas.

Tips til at nyde dit høje drinksglas med en forfriskende mocktail.

Intet er mere forfriskende end noget koldt at drikke efter en lang dag, og en mocktail er et glimrende valg. Hvis du vil være kreativ, kan du skabe din egen signaturmocktail, det er meget enkelt! For at lave en velsmagende mocktail skal du have fire dele af en base, en del syrlig, en halvdel sød og til sidst noget pynt. Som base kan du vælge mellem frugtsaft, danskvand, kokosvand eller sodavand. Den sure del kan være limejuice eller enhver anden juice fra en syrlig frugt. Tilsæt derefter noget sødt som honning eller en valgfri sirup, og afslut med at toppe det med nogle skiver frugt, mynteblade eller hvad du ellers kan lide.

Vent...