Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Gavepose
Gavepose
Gavepose
Gavepose
Gavepose
Gavepose
Gavepose
Gavepose

Takkegaver til dine gæster, der overrasker og glæder

Disse praktiske gaveposer er ideelle til at skabe varige minder ved din særlige begivenhed. Send dine gæster hjem med et minde, der vil minde dem om al den glæd og latter, de oplevede. Fyld disse gaveposer med lækre godbidder som slik eller andre sjove, små ting, og personliggør dem med et klistermærke, der passer til dit festtema, bryllup eller dit barns konfirmation. Uanset om du fejrer kærlighed, milepæle eller dyrebare øjeblikke, sætter disse gaveposer et personligt præg på din begivenhed, hvilket gør begivenheden virkelig uforglemmelig. Dine gæster vil sætte pris på den betænksomme gestus, når de tager en del af fejringen med hjem.
  • Vælg mellem et af designene og personliggør med tekst og/eller foto
  • Inkluderer genbrugspapirsposer, personlige klistermærker og splitstift
  • Lidt montering efter køb er nødvenligt
1

Vælg farve

Vanilje

5 13 3,5 cm

Magnolia

5 13 3,5 cm

Blå

5 13 3,5 cm
2

Vælg type

Udfyld de tidligere muligheder først

Afslut de tidligere trin først
Afslut de tidligere trin først
Udfyld de tidligere muligheder først

Levering

fra 6 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Tilvalg

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Hvad skal der i dine festposer

Slik er fantastisk til festposer, da alle elsker det, uanset alder! Hvis du vil have noget lidt anderledes, kan du putte nogle badesalte i – de er perfekte for voksne, der ønsker at slappe af i badet. Og glem ikke de små! Slikkepinde og bobleblæsere er fantastiske for børn, hvilket giver dem noget sødt og sjovt at nyde til festen. Så vælg lidt forskelligt, og gør dine festposer til en succes for alle!

Er festposer gode til begivenheder

Festgaveposer giver et flot touch til begivenheder af flere årsager. For det første fungerer de som en tak for deltagelsen, der udtrykker taknemmelighed for gæsternes tilstedeværelse og deltagelse i fejringen. Det er en enkel måde at få gæsterne til at føle sig specielle og værdsatte på.

Desuden kan festgaveposer forbedre den samlede oplevelse af begivenheden. De tilføjer et element af spænding og overraskelse, hvilket skaber et positivt og mindeværdigt indtryk. Uanset om det er en lille ting, noget slik eller en betænksom mindegave, bidrager indholdet af gaveposerne til den festlige stemning og giver et håndgribeligt minde om begivenheden.

Vent...