Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Forklæde med tryk
Forklæde med tryk
Forklæde med tryk
Forklæde med tryk
Forklæde med tryk
[ProductCategory.Fun_Ideas.Colored_Apron,Name]
[ProductCategory.Fun_Ideas.Colored_Apron,Name]
Forklæde med tryk
Forklæde med tryk
Forklæde med tryk
Forklæde med tryk
Forklæde med tryk
[ProductCategory.Fun_Ideas.Colored_Apron,Name]
[ProductCategory.Fun_Ideas.Colored_Apron,Name]

Et personligt forklæde til madlavning med stil

Der er flotte farver i køkkenet, og det er ikke kun den lækre mad, du laver! Her har du det flotteste kokkeforklæde, som du ikke vil gå glip af. Steg, bag og grill i god stil med dette kulørte forklæde med foto eller broderi, som beskytter dit tøj under madlavning. Vores forklæder er OEKO-TEX certificerede og vores Forklæde beige - fairtradebomuld er fremstillet af naturlig Fairtrade-bomuld, godt for naturen og sikkert at bruge i køkkenet. Hvem er sulten?
  • Vælg mellem forskellige designs, og sæt dit personlig præg på det med tekst og/eller foto
  • Fairtrade beige bomuldsforklæde med udseende og fornemmelse af hør
  • Beskytter dit tøj mod pletter

Vælg farve

(Sort)

Beige natur

70 93 cm

Vinrød

68 79 cm

Sort

68 79 cm

Hvid

72 81 cm

Hvid - Familie

72 81 cm

Vælg type

(Tryk)

Broderi

kr. 209,00

Tryk

kr. 189,00

Gå til designs
Gå til designs
Udfyld de tidligere muligheder først

Levering

fra 6 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Sjove ideer om vores forklæder:

Forklæder, der kanaliserer din indre mesterkok

Disse alsidige forklæder er designet til at beskytte dit tøj, mens du sveder i køkkenet eller passer din have. Personliggør dit forklæde med et sjovt print, eller vælg en elegant finish med broderi. En afspejling af din personlighed eller en særlig gave til en, du holder af. Find det forklæde, der passer perfekt til både dine hobbyer og din personlige stil her.
Har du brug for mere tilbehør eller beskyttelse i køkkenet? Vores ovnhandsker og varmebrikse vil beskytte dig og dit bord mod varmen fra dine pander. Tilføj lidt ekstra smag til dine retter med en personlig peber- og saltkværn. Eller skriv alle dine bedste opskrifter ned i en tilpasset opskriftsbog.

Forklæder til havearbejde

Vores forklæder er ikke kun praktiske i køkkenet! Når du arbejder i haven, kan forklæder beskytte dit tøj mod snavs og holde dig ren, mens du planter, luger eller høster. Den praktiske lomme på det beige forklæde gør det nemt at opbevare haveredskaber, frø eller endda din telefon, mens du arbejder. Det rigtige forklæde gør havearbejdet mere organiseret og fornøjeligt og sikrer, at du holder dig pæn under hele havearbejdet. Hvis du tilbringer en del tid udendørs, skal du tage et kig på vores blomsterkrukker til at plante dine yndlingsblomster i. Lys op i din have ved at plante konfettifrø og blomsterbomber eller dekorer med en udendørs plakat. Glem ikke at tørre dine sko af på den personlige dørmåtte, når du går ind igen!

Forklæder til børn

Alle forældre ved, at det kan blive noget rod, når der er børn i nærheden. Beskyt din øjesten med et sjovt, personligt forklæde, en spændende gave til de små, som kan hjælpe dem med at udforske deres hobbyer. Lad dit barn forme, piske, farve og male, mens det holder sit tøj rent. Tilpas med deres yndlingsfarver, motiver, fotos eller vælg at tilføje deres navn med broderi for et stilfuldt look. Vores forklæder har lange løkker i taljen, der passer til dit barns vækst og sikrer en behagelig pasform. Det gør den til en genstand, man vil værdsætte i lang tid! Men det er ikke det hele! Tag et kig på vores trøjer til børn og t-shirts til børn for flere spændende gaver at værdsætte.

Vent...