Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Etiket til chipsrør
Etiket til chipsrør
Etiket til chipsrør
Etiket til chipsrør
Etiket til chipsrør
Etiket til chipsrør

Etiketter der gør dine gaver personlige

Forestil dig at uddele rør med chips med et smukt personligt design med det lykkelige pars navne, datoen for jeres barns fødsel eller bare en besked til gæsterne til jeres fest. Vores etiket til chipsrør giver hver rør et unikt præg og skaber samtidig en mindeværdig og velsmagende gave.
  • Vælg mellem forskellige designs, og gør det personligt med tekst og/eller foto
  • Sæt med 12 personlige papiretiketter (chips og chipsrør ikke inkluderet)
  • Fuldend dine gaver ved at tilføje chips efter personalisering
  • Lidt montering efter køb er nødvenligt
Gå til designs
Vælg produkt først

Levering

fra 7 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Tilvalg

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Tips & tricks om etiketter til chipsrør:

Personlige chipsetiketter til fest

Leder du efter en original måde at fejre dit barns fødsel på? Du behøver ikke lede længere! Vores personlige chipsetiketter er perfekte, når dine gaver skal være lidt anderledes. Chipsetiketterne er den ultimative gave, der tilføjer et kreativt touch til f.eks. jeres barnedåb. Med de forskellige designmuligheder kan du gøre etiketten personlig med barnets navn, fødselsdato eller en kærlig hilsen helt efter din smag. Skab et minde, som gæsterne vil værdsætte i lang tid fremover. Hvis du er interesseret i andre gaver, som du kan fylde med godter, er runde gaveposer, glas og rør eller gaveæsker altid et hit. Når du har styr på gaverne til dine gæster, kan du præsentere dem på et smukt display med et personligt design, der matcher dine gaver. Bagsiden af displayet kan skilles ad og bruges som udsmykning til børneværelset eller som gave til fadderne. Hos smartphoto er vi klar til at fejre enhver milepæl eller fest for dit barn. Tag et kig på vores gaveside til babyer, hvor du finder alt, hvad du har brug for til at fejre et babyshower, barnedåb eller endda 1-års fødselsdagsfest.

De bedste bryllupsgaver med etiket til chipsrør

Din bryllupsdag er en uforglemmelig dag, og ligesom selve dagen vil du også gerne skabe gaver, der er lige så mindeværdige. Vores personlige etiketter til chips er en god start. De gør en dåse chips til en helt perfekt, sjov og funktionel gave! Gør hver etiket personlig med jeres navne, bryllupsdato eller endda et smukt foto af jer, så hvert chipsrør får lidt personlighed. Men hvorfor stoppe ved det? Kombiner dine specialfremstillede etiketter til chipsrør med andre dejlige gaver for at skabe en mindeværdig bryllupsoplevelse. Overvej at kombinere dem med personlige nøgleringe med kvaster eller lækre chokolader med et foto og præsentere dem på et matchende gavedisplay. Med et gennemtænkt udvalg af gaver vil dine gæster gå derfra fuld af glade tanker og minder at værne om. Har vi smittet dig med bryllupsfeber? Tag et kig på vores bryllupsside, og find alt, hvad du har brug for til et fantastisk bryllup.

Vent...