Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Brilleetui blødt
Brilleetui blødt
Brilleetui blødt
Brilleetui blødt
Brilleetui blødt
Brilleetui blødt
Brilleetui blødt
Brilleetui blødt
Brilleetui blødt
Brilleetui blødt
Brilleetui blødt
Brilleetui blødt
Brilleetui blødt
Brilleetui blødt

Beskyt dine briller i et personligt brilleetui!

Det er vigtigt, at du beskytter dine briller og dine solbriller, så de holder længe. Hvis du er træt af de almindelige, kedelige etuier, så kan du nu skabe dine egne flotte etuier. Du kan vælge en kompakt model, som er nem at smutte ned i lommen eller så kan du satse på et hårdt brilleetui. Uanset hvad du vælger, så er vi sikre på, at dine briller forbliver i perfekt stand i det nye brilleetui.
  • Tilpasset kompakt beskyttelse og flere mønstre at vælge mellem
  • Beskytter dine briller mod ridser og bevarer deres form
  • Etuiet er fremstillet af genbrugs PET-flasker

Vælg produkt

(Blødt etui)

Hårdt etui

16,5 6,5 3,8 cm

kr. 149,00

Blødt etui

9 18 cm

kr. 99,00

Gå til designs
Gå til designs
Udfyld de tidligere muligheder først

Levering

fra 6 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Også godt at vide om vore brilleetuier:

Hvilken beskyttelse har solbriller brug for?

For at sikre dine briller og solbrillers livstid er det en god idé at opbevare dem i et brilleetui. Ellers kan der hurtigt opstå ridser. At bruge et hårdt eller et blødt etui til dine briller vil forlænge kvaliteten, bevare deres form og reducere forekomsten af støv og ridser. Du vil kunne nyde dine briller i længere tid, hvis du bruger et brilleetui!

Hvad er forskellen mellem de forskellige brilleetuier?

Vores bløde, personlige brilleetuier er supernemme at medbringe, da de fylder meget lidt. Brilleetuiet er kompakt og det er nemt at lægge det ned i lommen eller i tasken. Med den lette vægt mærker du ikke engang, at du har det med! Dette gør det til den perfekte rejseledsager. Vore personlige brilleetuier er superbløde, og beskytter dine briller mod ridser og støv. Da det bløde brilleetui er åbent på den ene side og lukket på den anden side, er det nemt at lægge brillerne ned i etuiet. Vore personlige brilleetuier fås i en moderne grå farve og er fremstillet af genbrugs PET-flasker. De passer til alle slags briller, som briller, solbriller, pilotbriller, læsebriller og mange flere!

...og de hårde brilleetuier..

Vore personlige bløde brilleetuier er ideelle mod mindre ridser, men når du har brug for en mere robust og ekstra beskyttende opbevaring til briller og solbriller, så er det et hårdt brilleetui du har brug for. Det hårde brilleetui er fremstillet af et hårdere materiale (PU) for at give en stærk beskyttelse mod fald, stød og andre fysiske skader. De hårde etuier har en lukkemekanisme med en fjederlås, der er nem at åbne og lukke. Disse personlige brilleetuier fås i en blid beige farve med hørlook. Husk at tjekke målene! Vælger du et blødt eller et hårdt brilleetui? Uanset hvilket du vælger... så gør det personligt med din helt egen stil! Vælg mellem mange forskellige designs og tilføj foto og tekst. Dette brilleetui vil få dig til at smile!

Vent...