Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Foto på Lærred
Foto på Lærred
Foto på Lærred
Foto på Lærred
Foto på Lærred
Bild på Lærredduken
Indret dit hjem Lærredbillder
Träram till Lærred
Foto på Lærred
Foto på Lærred
Foto på Lærred
Foto på Lærred
Foto på Lærred
Bild på Lærredduken
Indret dit hjem Lærredbillder
Träram till Lærred

Personliggør dit foto eller billeder på lærred

Har du et godt ferie- eller familiebillede, som du kunne tænke dig at have hængende derhjemme? Så kan du benytte dig af vores mulighed for at få trykt dit billede på lærred. Et billede på lærred ser både flot og professionelt ud, og så giver det hjemmet et personligt præg. Vælg selv, om du vil have et enkelt billede på lærred, eller om du ønsker at tilføje flere billeder på lærred, så du får alle de flotte billeder samlet på et lærredsbillede. Tryk på lærred kan designes, så det passer perfekt som billeder til væggen.

Mange størrelser og muligheder
Når du bestiller et foto på lærred hos smartphoto, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilken størrelse lærred og i hvilket format, billedet skal fremkaldes. Her kan du vælge mellem fotolærred i 7 forskellige mål og 3 forskellige formater - kvadratisk, liggende eller stående. Det giver dig 21 forskellige muligheder for at få fremkaldt de perfekte billeder på lærred til væggen.
Derudover kan du tilvælge indramning, der giver dit foto på lærred en flot finish med en kant i sort, hvid, træ eller taupe. Foretrækker du et billede på lærred uden ramme, er der også masser af muligheder for at vælge et design, som giver billedet kant og adskiller det fra omgivelserne - du har blandt andet mulighed for at vælge et design, som giver fotolærredet en bestemt glød eller et design, der indrammer billedet med en farvet kant udenom. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan dit billede kan komme til at se ud. Design dine billeder på lærred lige præcis, som du ønsker dem.
  • Bestil, hvor du er, når du vil!
  • Kvalitetsfinish
  • Se tilbage med glæde på de dyrebare minder!
1

Vælg format

Liggende

Stående

Kvadratisk

2

Vælg størrelse

Udfyld de tidligere muligheder først

Afslut de tidligere trin først
Afslut de tidligere trin først
Udfyld de tidligere muligheder først

Levering

mellem 5 - 6 dage pris fra kr. 59,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Tilvalg

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Dine helt egne billeder på lærred

Et billede på lærred er en god gave - om det skal pynte hos dig selv eller hos en, du holder af. Hvis du bare trænger til lidt nyt på væggene og er glad for at fotografere, kan det også være en god mulighed for at tage kameraet under armen og slippe kreativiteten løs. Vores billeder på lærred er nemlig perfekte at bruge som billeder, der kan hænges på væggen.

Når du har bestilt dine billeder på lærred

Når du har uploadet og bestilt dine billeder på lærred, kan du være sikker på, at det når hurtigt og sikkert hjem til dig. Vi sørger nemlig for at sende det afsted hurtigst muligt - og selvfølgelig godt pakket ind, så dit billede på lærred når frem uden skader. Levering kan tage helt ned til 5 dage med vores hurtigste leveringsform.

Inspiration til lærredstryk

Hos smartphoto kan du finde en masse inspiration til forskellige typer af billeder på lærred til væggen og andre former for personlig pynt til hjemmet. Du kan lave helt unikke billeder på lærred, så du kan få hjemmet til at se ud lige præcis, som du ønsker det. Om du ønsker noget beroligende, inspirerende, farverigt eller dæmpet, kan du selv vælge dine billeder på lærred, så det er i den stil, der passer ind hos dig. Synes du, dine kære mangler lidt farver i hjemmet, passer et billede på lærred også som en kærlig og betænksom gave. Du kan både gøre det personligt med et billede af et godt minde, eller du kan være kreativ og designe noget, som vil passe godt ind i hjemmet hos modtageren.

Vent...