Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Invitation og takkekort til konfirmation

De fleste konfirmander får stakkevis af kort og telegrammer til konfirmationsfesten. Skal dit skille sig lidt ud fra mængden? Så brug Smartphoto til at designe et unikt konfirmationskort med billeder af konfirmanden – det er en af vores mest populære ideer til konfirmationen, og det er ikke svært at komme i gang. Alt, du skal gøre, er at finde et godt billede af dagens hovedperson frem - så hjælper vi med inspiration til konfirmationskortets design og farver. Vi tilbyder konfirmationskort, invitationer og takkekort i mange størrelser og former - og du kan også tilføje tekst eller en lille ramme, hvis du ønsker at designe et personligt konfirmationskort.
Mere Mindre

Konfirmationsdesign - gør dagen ekstra speciel

Vælg din favorit fra vores designs og brug det på flere produkter. Vi har masser af designs, der passer perfekt til konfirmationen. Vi giver dig en masse inspiration til takkekort til konfirmationen, invitationer til konfirmationen, pynt, gaver, gaveæsker og meget mere, som du kan bruge til at gøre dagen ekstra speciel. Vi hjælper dig med at tilføje det ekstra til konfirmationen, så dagen hænger sammen, og minderne giver et smil på læberne i fremtiden. Se vores udvalg af takkekort, invitationer og andet inspiration til konfirmationen, så dagen bliver ekstra speciel.
Mere Mindre

Dekorationer og pynt til konfirmationen

Hvordan komplimenterer du dine kort til konfirmationen, så der er et fælles tema? Med en masse flot borddækning, hvor dine konfirmationskort spiller helt perfekt sammen med den pynt til konfirmationen, du vælger. Vi hjælper dig med at dække et festligt og personligt bord til konfirmationsfesten. På Smartphoto finder du nemlig masser af inspiration til konfirmation og mange muligheder for at bruge dine egne fotos af konfirmanden til at designe bordkort, menukort, flaskeetiketter og meget mere, der gør borddækningen til noget helt særligt og personligt. Det er slet ikke svært at lave sin egen pynt til konfirmationsfesten på smartphoto – og vi har masser af ideer til pynt til konfirmation og guides til, hvordan du laver dit eget.
Mere Mindre

Sjove konfirmationsgaver

Vi har masser af ideer til konfirmation og nonfirmation – også når det kommer til gaverne. Skal de traditionelle pengegaver krydres med noget mere personligt, finder du nemlig masser af muligheder hos Smartphoto. Lav selv en personlig fotobog, design dit eget fotokrus eller et få et foto eller navn indgraveret i et glas eller smykke – en personlig gave er altid en god ide til konfirmationen og med garanti en gave, der skiller sig ud fra mængden, og som ikke går i glemmebogen. Du kan finde mange flere gode ideer til konfirmationsgaver her.
Mere Mindre

Få inspiration og sjove ideer til konfirmationsfesten

Vi har gjort det let for dig at planlægge en helt særlig konfirmationsfest. Det vigtigste for os er, at festens hovedperson får en god dag, og konfirmanden, familie og andre gæster husker dagen for den gode stemning og specielle anledning, konfirmationen var. Derfor har vi samlet en masse sjove ideer til konfirmation og inspiration til konfirmationsfesten. Du kan bl.a. sætte dit personlige præg på alt fra indbydelser og bordkort til flaskeetiketter, gæstebog og takkekort. Vi har stort set alt til konfirmationen. Hvis du har fundet billeder af konfirmanden frem, så er det bare med at komme i gang med forberedelserne til den store dag.
Mere Mindre

Konfirmationskort og telegrammer

Et hjemmelavet kort til konfirmationen falder altid i god jord. Har du et pletskud af konfirmanden liggende, så er du allerede godt i gang med at lave et personligt telegram til konfirmation. Hos Smartphoto kan du vælge frit mellem konfirmationskort i mange forskellige størrelser, farver, designs, og så bestemmer du naturligvis helt selv teksten i konfirmationskortet. Design dine kort og telegrammer til konfirmation her hos Smartphoto og bliv helt klar til den store dag. Om konfirmationskortet hører til en gave til konfirmanden, eller om det er anden type kort eller telegram til konfirmation, kan du finde de helt rigtige kort her hos Smartphoto. Vores fokus er at give dig det bedste sortiment, så de får de helt rette muligheder for at have en helt speciel dag i vente. Design dine konfirmationskort og andre kort til konfirmation her hos Smartphoto.

Vent...