Konfirmationskort & Telegram

Lav et personligt telegram til konfirmationen på Smartphoto

Pak pengegaven pænt ind

Penge er en genganger på de fleste konfirmanders ønskesedler, men pengegaver er sjældent lige så sjove at få som gaver, der er pakket ind. Det får du mulighed for at lave om på, på Smartphoto. Her kan du nemlig gøre lidt ekstra ud af konfirmationskortet, så det bliver mindst lige så sjovt at modtage penge som en gave – alt, du skal bruge er din fantasi og et godt billede af konfirmanden.

Når du laver dit eget personlige telegram til konfirmationen på Smartphoto bestemmer du helt selv, hvilket motiv og hvilken farve kortet skal have, og så kan du vælge mellem de mange designs, størrelser og formater.

Et hjemmelavet kort til konfirmationen

Konfirmationskort og telegrammer i stakkevis – det er det, der venter de fleste konfirmander på den store dag. Det er hilsner fra venner, familie, bekendte, klassekammerater, naboer og mange flere. Vil du lave et konfirmationskort, der skiller sig lidt ud fra mængden? Så brug Smartphoto til at designe et personligt telegram til konfirmationen, som helt sikkert gør indtryk på konfirmanden. Det kan fx være et kort i en sjov form, med et godt citat og naturligvis med et billede af konfirmanden.