Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Skab din egen Familieplanlægger
Skab din egen Familieplanlægger
Skab din egen Familieplanlægger
Skab din egen Familieplanlægger
Se Familieplanlæggeren
Skab din egen Familieplanlægger
Skab din egen Familieplanlægger
Skab din egen Familieplanlægger
Skab din egen Familieplanlægger
Se Familieplanlæggeren

Familiens aktiviteter i én familiekalender til væggen

En familiekalender med egne billeder er både en personlig kalender og et praktisk redskab, der hjælper dig med at holde styr på hele familiens aktiviteter. Med vores familiekalender til væggen er der plads til alle familiemedlemmer – vores forskellige designs giver dig nemlig mulighed for at vælge en familiekalender til væggen, der matcher antallet af medlemmer i din familie, uanset om I er 3, 4 eller 5 derhjemme.

Lav selv familiekalender med egne billeder
Når du bestiller en familiekalender på smartphoto, er der naturligvis plads til dine billeder. Det gælder uanset, om I vælger at dekorere jeres personlige kalender med minder fra fødselsdage, ferier og højtider – eller om I vælger fine profilbilleder af dem, der har en række på kalenderen. I jeres familiekalender er der både plads til at dele fotominder og holde styr på fodboldkampe, afleveringer, lægebesøg og meget mere. Hos smartphoto kan du altså lave en familiekalender til væggen, der pynter op i hjemmet og hjælper jer med at holde styr på det praktiske.
  • Vælg mellem forskellige designs, og personliggør med tekst og/eller foto
  • Hold nemt styr på din dagsorden
  • Kvalitetsfinish
Gå til designs
Vælg produkt først

Levering

fra 6 dage pris fra kr. 59,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

Lav selv familiekalender med egne billeder

En familiekalender er en god ide for børnefamilien. Det gælder uanset, om I har små børn eller teenagere i huset. For selvom større børn bedre kan tage ansvar for, hvad de selv skal, så er det rart for hele familien at vide, når der er gymnasiefester, sportsstævner og studieture. Det giver en familiekalender til væggen gode muligheder for. At designe og bestille en familiekalender på smartphoto er et hyggeligt samlingspunkt for familien.

Bevar minderne med smartphoto

Det kan faktisk være en hyggelig aktivitet at vælge design og billeder til kalenderen sammen – og mangler der fotos til familiekalenderen, er det jo en oplagt mulighed for at finde kameraet frem og fange nogle nye minder sammen. Her hos smartphoto kan I finde en masse fotoprodukter, der giver anledning til at få minderne frem i hjemmet. Leder du efter en anden type fotokalender, kan du finde et stort sortiment, der giver en masse inspiration til at frembringe familiens gode minder i en kalender.

Hvorfor skal du vælge en familiekalender til væggen?

Jeres familiekalender til væggen giver samlet overblik over månedens aktiviteter, så I altid kan finde ud af, hvor hinanden befinder sig og kender hinandens planer i familien. Det er et godt redskab for forældre til at have et overblik over børnenes arrangementer og aftaler, når de går i skole, dyrker sport og andre hobbyer og laver aftaler med venner. Derudover kan børnene også holde øje med familiekalenderen og se, om de har mulighed for at lave aftaler, eller om de har en familiefødselsdag eller andre arrangementer. Vælg et flot design i jeres familiekalender til væggen, der passer ind i indretningen derhjemme. Brug dine egne billeder af familien i kalenderen og lav jeres familiekalender til væggen her hos smartphoto.

Vent...