Sangskjulere til konfirmationen

Sangskjulere til konfirmationen

Personlige lejlighedssange er en klassisk, dansk tradition til konfirmation, bryllup og fest. Præsentér din sang i en sjov og anderledes sangskjuler og skab den helt rigtige stemning. Her får du gode idéer til en anderledes sangskjuler til konfirmation.

En hjemmelavet sangskjuler med gode minder

Der findes mange gode idéer til sangskjulere, hvor du skal klippe og klistre, men der er også andre muligheder! En nem, men stadig sjov og personlig sangskjuler, kan være en sangskjuler med billeder af konfirmanden.

Hos Smartphoto kan du f.eks. bestille en urtepotte med foto af konfirmanden. Print sangen på grønt papir, rul dem sammen og stik dem i urtepotten, så har du en sjov og personlig sangskjuler, forklædt som en plante. Efter konfirmationen kan sangskjuleren bruges til en lidt mere traditionel potteplante på konfirmandens værelse. Lav den personlige urtepotte til sangskjuler her.

Smartphoto har mange andre sjove fotoprodukter, som med lidt kreativitet kan bruges til sangskjuler til konfirmation – f.eks. fotobøger, krus, klistermærker, bamser, kortspil og mange andre ting. Du kan se hele udvalget og lade dig inspirere til en sjov sangskjuler her: Inspiration til konfirmationen.

Lav en sjov sangskjuler til en rask dreng

Det er altid en god idé at lave en sangskjuler som viser, at du kender konfirmanden godt. Det kan du fx gøre ved at tage udgangspunkt i en af konfirmandens hobbier. En gamerdreng kan få sin konfirmationssang i et sleeve til sin laptop, en fodbolddreng kan få sangene stukket ned i en fodbold med hul i, og en konfirmand, der er vild med fastfood, kan få serveret sin sang som røde pølser, rullet sammen og stukket ned i ægte fransk hotdog-brød.

Sleeve til laptop

Hvis konfirmanden er en pige

Hvis du skal til konfirmation hos en pige, der elsker sushi, kan du rulle sangene sammen som små sushiruller med sort pap om og servere dem i ægte sushiplastikbakker. Har konfirmanden en sportsstjerne, musiker eller skuespiller, som hun er fan af, kan sangskjuleren laves af en makeuptaske eller en mulepose med billede af idolet. Så kan sangskjuleren ikke kun bruges til konfirmationen, men også af konfirmanden efterfølgende.

Leder du efter endnu mere inspiration? Tjek disse indlæg!

4 kreative idéer til pengegaver til konfirmation

Idéer til borddækning: Vælg den helt rigtige bordpynt til konfirmationen

Lav dine egne invitationer til konfirmationen

Guide: Gode ideer til at holde en mindeværdig konfirmation

PR & Social Media Manager Sofie creates the Smartphoto blog. She is passionate about photography and wants to inspire you to create beautiful things from your photos. Let us know what you would like to see on the blog. Email instagram@smartphoto.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *