Gaven til bedsteforældre, der ikke skal byttes

Gaven til bedsteforældre, der ikke skal byttes

Skal du finde en julegave til bedsteforældrene fra dig eller dine børn, får du her nogle personlige gaveideer til bedsteforældre. Som du sikkert allerede ved, kan det være en udfordring at komme op med en god gave til mormor eller morfar. Enten så ønsker de sig ikke noget, eller også ønsker de sig personlige gaver. Det kan du heldigvis finde her. Derfor har vi samlet de bedste ideer til gaver til bedsteforældre, du kan klare lige her på hjemmesiden.

Saml de bedste minder i en fotobog med billeder bedsteforældre og børnebørn

En gave der aldrig går af mode, er en fotobog med de bedste billeder af bedsteforældre og deres børnebørn. En fotobog med de bedste minder er en fantastisk måde at sige tak på for alle de gange bedsteforældrene har hjulpet med pasning, når I har haft travlt. Selv om de fleste bedsteforældre har både smartphone og tablet, er de vokset op i en tid, da billeder var på print. Vi anbefaler, at man giver en fotobog med 50-100 billeder som julegave til mormor eller morfar med de bedste billeder, frem for en USB-nøgle med 500-1000 billeder. Vælg de bedste billeder til en smuk fotobog, som bedsteforældrene vil bladre igennem igen og igen.

Lav en personlig pude med billede – en blød gave til farmor og farfar

Gaven til bedsteforældre,

Giv dine bedsteforældre en gave der både skaber glæde og støtte i ryggen. Du vælger det bedste billede, og vi trykker dit foto på puden i bedste kvalitet. Puder med billeder er blevet mere og mere populære som en julegave til bedsteforældre. De bliver placeret på sofaen med samme stolthed, hvormed et foto i glas og ramme med børnebørn bliver vist frem på reolen.

Den nok mest populære julegave til bedsteforældre

Jo ældre man bliver, jo mere vigtig bliver tiden. Derfor er en personlig kalender med billeder af familien den ideelle julegaveidé til bedsteforældre. Vælg de 12 bedste billeder – et billede til hver måned, der passer til årstiden. Det kan være billeder med børnebørn der leger i
sneen, spiller fodbold, eller er i gang med at pynte juletræ. Du kan selv vælge, om du vil markere de vigtigste dage og skrive kommentarer. Der er mange måder at gøre kalenderen endnu mere personlig på.

Du kan vælge en fotokalender med egne billeder i mange forskellige størrelser og designs. Vi har gjort det nemt for dig at uploade billeder direkte fra din smartphone. Fotokalenderen er hurtig at lave og får hurtig levering. Du kan vælge mellem en kalender med billeder der
kan hænge på væggen, stå på bordet eller stå i vindueskarmen.

Pst. Vi skal nok lade være med at sige, at vi har printet den for dig, hvis du siger, at den er hjemmelavet. Vi hjælper dig gerne med at score nogle ekstra points for din egen hjemmelavede julegave til bedsteforældrene.

Se vores udvalg af fotokalendere her og vælg den, du vil give dine bedsteforældre som gave.

3 andre gode gaveideer til aktive bedsteforældre:

Iphone Cover med billede

Gaven til bedsteforældre,

Et Iphone cover med billede af børnebørnene, et cover, som samtidig beskytter mobilen i tilfælde af, at den bliver tabt. Hvis bedsteforældrene har fået ny telefon inden for de seneste 4-5 år, kan du finde det rette cover til dem og få trykt et foto du selv vælger på coveret.

Et vægur med billede

Gaven til bedsteforældre,

Design dit eget ur … til dine bedsteforældre. Vælg mellem mange forskellige designs i både farver og motiver, og vælg selv hvor mange billeder du vil have med. Du kan også vælge om uret skal være rundt eller hjerteformet. Vælger du et rundt ur med eget design, kan du vælge imellem to forskellige størrelser.

Personlige spillekort med fotos

Fars dag

Hvis du har bedsteforældre der elsker at spille kort, er et sæt med personlige spillekort gaven de vil elske. Der er måske endda en risiko for, at de bruger dem så meget, at du kan give dem et nyt sæt næste år. Vælg selv, om du vil have en personlig bagside, forside eller begge, eller om du vil have en personlig tekst på bagsiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *