7 kreative måder at fortælle I er gravide – unikke og sjove ideer du ikke må gå glip af!

7 kreative måder at fortælle I er gravide – unikke og sjove ideer du ikke må gå glip af!

Et plus på graviditetstesten giver et rush, der slår alt! Og så er det næsten lige så forrygende at få lov at fortælle den store nyhed til den kommende mormor, morfar,  farmor og farfar og alle andre, der er tæt på familien. Du, der er gravid, vil måske også overraske din partner ved at fortælle ham nyheden på en kreativ måde? Der er masser af sjove og kreative ideer til, hvordan I kan fortælle, I er gravide. I dette blogindlæg har vi skrevet vores 7 bedste tips. Har du andre forslag? Skriv en kommentar i dette blogindlæg!

1. Server morgenkaffen i et magisk krus med en stor overraskelse!

fortælle I er gravide

Væk den kommende far ved at fortælle, I er gravide, mens I spiser morgenmad. Et magisk krus er en rigtig sjov måde at fortælle enhver nyhed og specielt sådan en stor nyhed på, som at I er gravide.

Det, der er magisk med kruset, er at det er helt sort udenpå, til du hælder noget varmt i (som kaffe eller te). Så kommer der langsomt et billede frem på kruset. En rigtig sjov måde at fortælle på, I venter barn. Sæt ultralydsbilledet på kruset, eller en valgfri tekst. Du skal være far! Hej far, vi ses i januar!

Det virker naturligvis lige så godt at afsløre nyheden for de kommende bedsteforældre  med teksten: Tillykke! Du skal være mormor! Eller måske: Verdens bedste farfar!

2. Når vinen må vente med at blive hældt op!

Når vinen må vente med at blive hældt op!

Her kommer et tip, der virker på alle lige fra din egen partner til din bedste ven eller jeres forældre. Invitér til en hyggeaften hjemme hos jer. Når det er tid til at fylde noget i glassene, så henter en af jer vinflasken, hvor I har sat en flasketikette på, I selv har designet med et ultralydsbillede med teksten:

Må først åbnes til januar 2022!

Eller også skaber I personlige glas med gravure, hvor der på den kommende mors glas står: :

OBS! Må ikke fyldes op før januar 2022!

Det bliver rigtig sjovt for jer at se, hvor lang tid det tager, inden nogen opdager det og også, hvor lang tid I kan have is i maven og ikke afsløre det, inden nogen selv ser det.

3. Invitér til middag med en helt unik bordplacering!

Gør det ekstra sjovt ved at bordplaceringen

Invitér jeres familie og venner til middag og sørg for at lave bordplacering selv om det er en lille og afslappet middag. Men i stedet for at skrive jeres normale navne, skriver I i stedet: Mormor Mona, Morfar Bengt og Moster Susanne på bordplaceringen, så vil de ret hurtigt  forstå den store nyhed, at I er gravide. Der er flere måder at lave en flot og personlig bordplacering på. Gør det ekstra sjovt ved at bordplaceringen også bliver en giveaway ved at skabe personlige flaskebakker, som gæsterne må tage med hjem. For eksempel dem her af kork eller dem her, der er runde.

Tip: Andre måder at skabe en personlig bordplacering: Billeder i æske, bordkort, dekorationsklisternærker, billeder på luksuspapir.

4. Giv en babystocking væk med en hilsen fra babyen!

Giv en gave væk med en lille babybody i til den kommende mormor og morfar eller farmor og farfar (eller en anden der er tæt på familien). Vedlæg et lille kort i pakken, hvor der står:

Hej, mormor og morfar! Vil I være søde at passe på denne her bodystocking hjemme hos jer? Det kan være godt at have en ekstra, når jeg kommer og besøger jer. 
Vi ses til januar!

Tip: Det virker lige så godt med til eksempel en hagesmæk eller et badeslag til et dejligt aftenbad. .

5. Lad gæsterne bygge stemningen op selv (eller byg den op sammen)!

Invitér til en hyggeaften og fortæl, at I vil have hjælp med at lægge et puslespil. I bestemmer selv, hvor længe I kan holde ud at vente på at nyheden afsløres, for I kan skabe et unikt fotopuslespil med alt fra 24 til 500 brikker. Sæt et foto på puslespillet, hvor I holder et ultralydsbillede frem. Jo mindre del af fotoet ultralydsbilledet fylder, desto længere vil det tage, inden gæsterne ser, at I afslører, at I er gravide. Rigtig sjovt og spændende!

6. Send et postkort fra babyen

Bor I langt væk fra familien, men alligevel vil fortælle, at I er gravide på en sjov og anderledes måde?
Send et postkort fra babyen til hele slægten med teksten: “Vi ses til januar!”. På bagsiden af kortet kan I skrive en lille hilsen fra babyen.


Hej farmor og farfar!

Her kommer en lille hilsen fra mig. Jeg har ikke nået at se mig omkring i den vide verden endnu, men mor tager mig med rundt, så jeg har hørt, at der er rigtig godt derude. Vi ses til januar!

7. Kommende storebror eller storesøster fortæller det med hjælp af en trøje

Venter I jeres andet barn, så er det utrolig hyggeligt at lade den kommende storebror eller storesøster fortælle, at I er gravide. Tryk teksten “storebror” på en t-shirt eller trøje og invitér familie og venner hjem til jer. Spændende at se, hvem der først indser, at I har afsløret, at I er gravide!

Hvordan fortalte I, at I var gravide? Giv os jeres bedste tip i kommentarerne nedenfor.

Læs også:
Gave til den nyfødte – 7 supersøde og personlige gaver til babyen og forældrene!

PR & Social Media Manager Sofie creates the Smartphoto blog. She is passionate about photography and wants to inspire you to create beautiful things from your photos. Let us know what you would like to see on the blog. Email instagram@smartphoto.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *