Farsdagsgaveideer – 9 unikke gør-det-selv gaver til far

Farsdagsgaveideer – 9 unikke gør-det-selv gaver til far

Søger du inspiration til en fars dags gave? Læs vores guide herunder og find den perfekte, personlige farsdagsgave, der viser din far, hvor meget han betyder! Det kan godt være, at han siger, at han ikke mangler noget. Det betyder blot, at han gerne vil modtage en gave fra dig, der kommer fra hjertet. Spørgsmålet er bare, hvilken gave til fars dag han vil sætte pris på i år? En hjemmelavet farsdagsgave kan bruges på arbejdspladsen, hjemmekontoret, i garagen eller på farten. Der er masser af muligheder for at gøre din far glad på hans særlige dag.

Farsdagsgave fra datter

En fars dags gavebog med de bedste far/datter-fotos

fars dag

Højt på listen over populære gaver til far er en gave fyldt med far og datter-minder, han hurtigt kan finde frem fra reolen. En fotobog fyldt med de bedste billeder af ham og hans datter eller børn kan hurtigt bringe gode minder og nostalgien frem.

Mobilcover med billede

fars dag

I dag er der større chance for, at vi finder vores smartphone frem end vores tegnebog. Vælg derfor at give et unikt cover til smartphone eller tablet som farsdagsgave. Coveret både beskytter telefonen og kan dekoreres med et billede, som vil gøre far glad, hver gang han ser på det. Find f.eks. det bedste billede af far og datter og lav selv et personligt mobilcover som farsdagsgave, han vil bruge og se på hver dag.

Forklæde

fars dag

Der er garanti for sjov, grin og rigeligt med griseri, når far og datter skal lege Master Chef i køkkenet. Skab fremtidige minder i køkkenet med et forklæde til fars dag med billeder af far og datter i køkkenet – med eller uden chokolade i hele ansigtet. Forklædet tåler vask, er af bedste kvalitet og kan tåle, at far og datter når igennem adskillige kogebøger og får masser af kvalitetstid sammen i køkkenet.

Ps. Forklædet kan evt. suppleres op med en opskriftbog med alle fars yndlingsretter, så han også får lyst til at lave mad til jer alle. Mums.

Gave til far fra søn

Kortspil til farsdagsgave

Fars dag

Gør far til konge, mor til dronning og dine børn til knægte (eller joker) med et personligt kortspil med foto. Tag kortene med på skovturen, rejsen eller til en hyggelig hjemmeaften med kortspil og familiehygge.
Du vælger en personlig forside med 7 forskellige billeder: 1 for hver og en af de 4 farver, 1 for knægtene, 1 for damerne og 1 for kongerne så du kan altså lægge 7 billeder til – og give et unikt kortspil som fars gave. Kortspillet er en åbenlys mulighed for, at børn og far bruger kvalitetstid sammen.

Fars dag billeder

Fars dag

Vi lever i en digital tid, hvor de fleste billeder bliver set på en smartphone, tablet eller desktop. Overrask til fars dag med et de allerbedste billeder af far og søn, far og datter eller hele familien, som han kan hænge op. Du kan vælge panoramabilleder, sort/hvid billeder, store formater og mange andre muligheder for billedfremkaldelse, der passer fars stil og smag.

Tip. Spørg ham en dag, om du ikke må se de billeder han har taget på sin telefon. Vi er tilbøjelige til at synes, at de billeder vi selv har taget har fanget øjeblikket helt perfekt.

Farsdag t shirt

Fars dag

Giv far en t-shirt med et billede af hans børn. Du kan selv vælge, om du vil have ét stort eller en hel collage af de bedste billeder af far og børn foran eller bag på t-shirten eller på begge sider. Du vælger helt selv, hvordan din farsdag T-Shirt skal se ud.

Farsdags gave fra baby

Fars dag

Drikker far kaffe, te eller kakao hver dag? Så giv ham et krus med foto af hans baby som fars dags gave. Vælg mellem forskellige typer kopper, farver og designvalg afhængig af, om det er til hjemmet eller arbejdspladsen. Skal kopperne ikke bruges til at drikke af, fungerer de også fint til at opbevare kuglepenne, blyanter og andre skriveredskaber i.

Er det på tide at købe en gave til fars dag??

Hvert år er der tusindvis af børn i alle aldre der går på nettet for at få svar på: Hvornår er det fars dag? Det er det d. 5. juni, samme dag som grundlovsdag. Vi har fejret fars dag siden 1935 i Danmark. Fars dag stammer fra Spokane i USA, hvor den første gang blev fejret 19.
juni 1910. Det er uvist, om der også dengang blev givet farsdagsgaver. Det håber vi. Ved du, hvad du skal give i gave til fars dag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *