Sådan laver du en væguro med fotos – 5 unikke versioner – hvilken en er du?

Sådan laver du en væguro med fotos – 5 unikke versioner – hvilken en er du?

En væguro med et foto, eller et vægmonteret foto, er en stilfuld indretningsdetalje, hvor du med enkle midler kan skabe en unik uro, der passer ind i dit hjem og matcher din personlighed. Nedenfor viser vi fem forskellige versioner af væguroer med foto. Hvilken vil være din yndling?

1. Til perfektionisten der har sans for form og design!

väggmobil - pysselminuten

Denne væguro med foto har et stilrent og meget ordenligt design. Den består af 12 lige store kvadratiske billeder i farve, fremkaldt på trendy mat fotopapir. Hver snor ender med en neutral trækugle og lige store trekanter af tykt papir.

Du skal bruge:

  • En pind
  • En trådrulle med en grovere tråd i valgfri farve
  • Tre trækugler
  • Ni kvadratiske billeder (i dette eksempel med mat overflade med hvid kant)
  • Tykt, mønstret papir
  • Limpistol
  • Saks

Se vores YouTubefilm DIY på et minut, for at se nøjagtig hvordan du laver den!

2. Det bohemiske hjem – væguro med ekstra alt

Väggmobil med foto - bohemiska hemmet

Hvis den første væguro med fotos signalerer beherskelse og balance er denne væguro lige det modsatte. Her er det tilfældigheden der bestemmer, hvad der hænger på de forskellige snore. Her sameksisterer sorthvide billeder med farvebilleder, kvadratiske billeder med rektangulære og familiebilleder blandet med citater. Snorene har forskellige længder og billederne hænger med forskellige mellemrum.

Dette er en væguro med fotos til den der tør give slip på herredømmet og vise alt det fine frem samtidig. For ekstra feeling og indramning sætter du en vedbenkvist fast på pinden. Det er efter samme princip som i den første film DIY på et minut.

3. En væguro med foto til den legesyg

väggmobil med foto - för den lekfulla

I denne væguro med foto sætter vi dem vi elsker på den bedste plads i hjemmet, afslappet siddende og balancerende på hver sin pind. En sjov detalje til entréen eller til børneværrelset.

Sådan laver du den:
Tag billeder af familien, hvor de sidder på en bænk. Sørg for at de sidder ret tæt sammen. Fremkald derefter billederne i format 10X15. Klip personerne ud og brug din limpistol til at klistre billedet fast på pinden. Følg derefter de samme instruktioner som i DIY på et minut.

4. Til den der vil have styr på dagene og samtidig få en smuk væg!

väggmobil - fotokalender

Denne væguro er en rigtig favorit på smartphotos kontor. Her har vi valgt at fremkalde vores billeder som fotokalender af træ. Der er 12 billeder (en for hver måned) hvor dato, måned og år står skrevet med stilren skrift under hvert billede. Billederne er trykt på et tykkere 300 grams papir istedet for fotopapir, hvilket skaber en lækker og anderledes struktur på billederne.

For at hver snor skal hænge lige, fastgjorde vi en hvid dekorationssten for enden af hver snor.

5. En væguro med foto til det sorthvide hjem

Väggmobil med foto - svartvitt
väggmobil - svartvita bilder

Du skaber en virkelig stilfuld væguro ved at fremkalde dine yndlingsbilleder som sorthvide billeder. Fordelen ved at vælge sorthvide billeder er at du ikke behøver at bruge så meget tid på at se om farvetonerne i de forskellige billeder matcher hinanden.
I dette eksempel valgte vi at fremkalde billeder som stående billeder i størrelse 10X15 cm. Vi valgte en mat fotooverflade for at undgå at billederne reflekterer lys og blænder. Vi lagde også en hvid kant til på hvert billede for at skabe indramning. Alt dette kan du gøre direkte i smartphotos editor!

Hvilken er din yndling? Vi vil gerne vide, hvad du synes, så skriv gerne en kommentar herunder. Her kan du også ønske dig, hvilke andre slags DIY’s du gerne vil se!

Og husk at abonnere på vores YouTubekanal for nemme tips og idéer i vores serie DIY på et minut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *