Graviditetsfotografering – 10 tip til hvad du kan gøre med dine graviditetsfotos

Graviditetsfotografering – 10 tip til hvad du kan gøre med dine graviditetsfotos

Har du lige booket graviditetsfotografering, eller har du allerede gemt smukke graviditetsbilleder på din computer? At blive forældre er en af de største begivenheder i livet, og at bevare minderne af graviditeten er en selvfølge. Men alligevel har mange mennesker kun deres billeder fra graviditetsfotograferingen gemt digitalt. Vi har derfor udviklet 10 smarte fremkaldelsestips til dine graviditetsbilleder og til billederne fra den første magiske tid som forældre.

1. Fra graviditetsfotografering til smuk kunst!

Allerede inden du bestiller din graviditetsfotografering, kan det være godt at tænke over, hvad billederne skal bruges til. At skabe smuk kunst af dine graviditetsbilleder er vores absolut bedste tip. Du gør dette let ved at skabe et lærredsbillede, der bliver et smukt kunstværk på væggen.

Billederne fås i flere størrelser, formater og modeller, med eller uden ramme. Billedet er trykt på en lærredsdug af høj kvalitet. Har du problemer med at beslutte dig for et foto? Du kan vælge flere fotos og danne en collage på et billede eller skabe flere billeder, der danner et dejligt lærredsgalleri.

Tip: Tænk på at hvis du planlægger at trykke dine graviditetsbilleder på en stor lærredsdug, så skal du bruge en høj opløsning på dine billeder.

2. Gravid uge for uge i en smuk fotoæske

En sjov måde at forevige hele din graviditet på er at tage fotos af din mave uge for uge for at se fremskridtene. Det bliver især tydeligt, hvis du sørger for at stå på det samme sted i det samme tøj. Med billeder i en æske får du dine fremkaldte retrobilleder i en sød lille æske. En pæn og nem måde at drage fordel af alle billederne fra din graviditetsfotografering på. Du kan vælge forskellige farver og baggrunde på dine kort, og hvert foto har plads til tekst forneden. Perfekt til at tage frem og se på med dit barn, når dit barn er blevet lidt ældre.

Gravidfotografering - bilder i box

3. Skab en indbunden graviditetsdagbog

At være gravid er virkelig en oplevelse, der er fantastisk at være med til. Gem alle dine minder i en smukt indbundet fotobog . Du får samlet dine billeder og kan let vise dem til dine kære. Her kan du også skrive dine tanker om graviditeten og fremtiden som forældre ned. Dine scannede fotos fra ultralydsfotograferingen, graviditetsfotograferingen, maven, babyindkøbene og fødslen bliver som en smuk graviditetsdagbog. Vælg et smukt foto fra graviditetsfotograferingen til forsiden. Det bliver ekstra sødt, hvis bogen slutter med dit lille hjerte. ❤️

Gravidfotografering - fotobok

4. En personlig onesie i babygarderoben

Forberedelserne til babyens ankomst er selvfølgelig meget vigtige. Hvis du har nogle onesies, bløde bukser, sokker, pyjamasser og en dejlig hue, rækker det langt. Husk, at babyen muligvis får brug for mange skift i begyndelsen, da små uheld let sker.

En onesie med foto bliver det mest personlige og søde objekt i garderoben. Onesien findes i tre størrelser: 50/56 (2 måneder), 62/68 (6 måneder) og 74/80 (12 måneder), så når din baby vokser, kan du nemt skabe nye, pæne onesies. Tips til fotos til baby onesien: fra graviditetsfotografering, babyfotografering eller fra ethvert sjovt øjeblik i hverdagen. Baby onesien er lavet af 100% bomuld og trykknapperne bagpå letter bleskiftet.

5. Babyens første, bedste ven!

Din graviditetsfotografering bliver ekstra speciel, hvis du lader dig fotografere med et krammedyr, du har købt til din baby. Den dejlige lille bamse (med en hvid t-shirt med dit foto trykt på) følger med glæde med til fødeklinikken og skaber sikkerhed for din baby lige fra starten af livet. Vi er bestemt mange, der stadig husker vores første bamse og også har den stadigvæk. Forholdet kan være livslangt! 🧸 

Gravidfotografering - nalle

6. Fra håndtaske til pusletaske

Tidligere har du måske haft en håndtaske, den tid er forbi. Nu er det babyens pusletaske, der gælder! Hvis du laver tasken selv, er der ingen, der har en magen til, da skuldertasken får et personligt præg med dine fotos ovenpå. Når du har købt din pusletaske, er det vigtigt at vælge plads til alt det, du har brug for at have. På den måde kan du hurtigt finde det, du leder efter og se, hvad der mangler.

Tip: Tasken er let at forandre ved at udskifte overslaget, der er fastgjort med velcro. Du kan let skabe nye ekstra overslag til din taske, når du vil.

7. Bær dit barn med dig overalt 

Vi har altid mobiltelefonen med os, og vi vil gøre det samme med vores børn, så hvorfor ikke kombinere disse to? Tilpas din telefon med et cover, der er stilfuldt, unikt og samtidig beskytter din telefon. Med et foto af din baby har du altid dit barn ved hånden.

Der er flere forskellige designs at vælge imellem, hvilket gør coveret meget individuelt. Fås til både iPhone og Samsung Galaxy.

Gravidfotografering - mobilskal

8. Forbered dig på bedste måde til alt griseri!

Når dit barn selv kan holde en ske, er tiden inde til at øve sig på at spise selv. Det bliver sikkert rodet, og så kan en hagesmæk komme vel tilpas for at holde dit tøj rent. Hagesmækkene kan du lave med lyserød eller blå kant. Derudover kan du vælge en række forskellige designs til, hvordan fotoet skal se ud på hagesmækken. Personligt og sjovt! Du knapper den nemt på plads i nakken.

Men griseri er godt! Vidste du det? Børn, der i større grad leger med maden, spiser den også og er mere positive overfor mad generelt!

9. Et ekstra vindue på væggen

Et foto på en akrylglasplade giver en højglansfinish og en imponerende dybdeeffekt på dit foto. Foto på akryl forbedrer også nuancerne og detaljerne på fotografiet. Billedet trykkes på bagsiden af glasset og reflekteres smukt i værelset.  

Har du allerede fundet ud af, hvor billedet skal hænge i hjemmet? Et tip er at have tøj, der matcher de farver, du har dekoreret med derhjemme, så billedet bliver ekstra smukt på sin plads. Fortæl fotografen om det, så baggrunden også kan blive et passende miljø, der svarer til dit hjem.

Gravidfotografering - akrylglastavla

10. “Det fineste man har, sætter man på bordet”

Endelig kommer dagen, da barseln er forbi. Måske føles det ikke så tungt i mors hjerte at tage tilbage på arbejdet, hvis hun har billeder af sit barn på skrivebordet. Fotos af vores børn øger trivslen på vores arbejdsplads.  Billeder med træholdere er en perfekt dekoration at have på kontoret. Det indeholder 13 forskellige fotokort, så du nemt kan ændre rækkefølgen på dine fotos så ofte, du ønsker, og din fotoholder føles konstant ny. Når du føler, at det er tid til at udskifte kortene, behøver du ikke bestille en ny træholder, men du kan bare bestille kortene.

Håber du kan lide vores tip! Kommenter og tip hinanden!

Hvad har du gjort med dine fotos fra graviditeten og første gang som forældre? Vi vil meget gerne se, hvad du har skabt. Del dit billede på Instagram og tag #mysmartphoto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *